Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Kritika za g.ba

137 pregleda · 14 odgovora · otvorena 05.01.2009. u 22:49

E vako clan sam ovog foruma vec neke 4 i pol godine,i ovo sto se desava zadnjih ne koliko mjeseci me nervira pravo.
Ovi ne kakvi novi admini,uz duzno postovanje al vi po meni ne zasluzujete da budete to.Zasto?E pa da malo iznesem neko svoje misljenje.

1.u zadnjih nekoliko mjeseci sam dobio jedno 100 poruka od admina tipa "ne smijes ovo ne smijes ono".
2.svaki post se smatra kao spam
3.site je namjenjen za gaming,ali on je postao svastara.Pa promjenite mu naziv u "sve osim gaminga"

E pa sad te zabrane i kontam ali kad bi svi znali i htjeli koristiti google.ba,gamers.ba se ne bi ni posjecivao.
Jer obavijest o nekom turniru prosjecno bude svako 1 mjesec (mislim na one turnire koje organizuje starija ekipa,a ne ove sto djeca hoce da organiziraju).

Pa onda za neke nove igrice,to se kopira i postavi na g.ba i onda se nadze stela neki mod da to prihvati.Tako da raja vise i nece da pisu tekstove o novim igricama ili iskustvima ako su je vec igrali.

Trazite neke teme koje imaju smisla,pa to rijetko da cete na g.ba procitati.Igrice igraju djeca , a oni i ne znaju napisat kvalitetan tekst.Ovi stariji i pametniji igraju to sve 4fun i ne pada im na pamet posjecivat ovakve siteove.

Sve se svelo na j3b3n3 bodove,postove,nekako ulizivanje adminima da bi dobili koji bod.
Ako nemas bodova nemoj ni postavljat temu za pomoc jer ti niko nece pomoc (u rijetkim slucajevima ali nakon 3 sata cekanja,a kad se stave bodovi iste sekunde imas ukazanu 1 pomoc).

Et ne znam ni sto napisah ovo,al malo mi dosadno bilo.Znam da ce sad neki odma nesto psovat,vrijedzat al nema veze XD

Et samo bilo bi vam bolje da ukinete bodove i da ostavite samo aplauze.
Da na dobre odgovore stavljate aplauz a na lose naravno samar.Pa da se rangiraju clanovi po aplauzima i samarima,tj ko je pametniji a ko gluplji.

I da za gramaticke greske me zaboli neka stvar,da znate unaprijed.Imam iz bosanskog 3 i to zafaljujuci lektirama koje sam prepiso :P
Hos da ti sredim da ti promjene nick ? XD il se krijes ^^
Za ovo gore si djelimicno upravu
a za bodove me boli pi**a iskreno :)
Posjecujem gamers jer kontam da cu naucit nesta pametno od starijih
Molim samar ?
inc spamm

@ tema svasta vidjam na ovom portalu... tako da mi nije cudno kad neko zatrazi nesto sto nema veze sa gamingom.. na ovom siteu ima 100-200 aktivnih korisnika.. tako da ce neko radije ovdje postavit pitanje nego otic na neki forum koji je vezan za tu stvar (na kojem gotov nikog nema)

a sto se tice bodova, ovaj site nebi bio zanimljiv kad nebi bilo bodova..
Sve je to super.

Djaba si piso temu kad ces opet dobit ban.

Cu
SimPLeX je napisao/la:
4 godine ,30 postova...e jesi ga clan... :)
Ne krijem se nick mi je bio +AS+,ali zbog ovog gamersa mi je hackan msn da bi mi klepili acc na g.ba
Taj moj acc sad ima smoki,dobio ga od tog lika.Al ne zelim da ga trazim natrag,davno sam se oprostio od g.ba
dodem samo da vidim sliku dana i kupoprodaju etc

j3b3 mi se za ban,napravicu novi acc ako treba :)
SimPLeX je napisao/la:
4 godine ,30 postova...e jesi ga clan... :)
Evo ja sam clan od CS-biha pa gledaj nemam 700 postova,ali nisam ni ja neka cvjecka bio sam i ja par puta banovan zbog opravdanih razloga :)

Ali aktivniji sam od pola clanova portala,samo me ne vuce da pisem neke postove na teme koje su jako glupe.

Odgovorim na neku pametnu ili zanimljivu temu i to je to.

A vidim neki clanovi koji su ovdje manje od godinu dana imaju 4x vise postova od mene tako da mi je svijedno ocu li biti pr0,ocu li imati najvise postova...itd

Zasto kritikujes nesto od cega si se davno oprostio?

Senseless
aTiLa je napisao/la:
Evo ja sam clan od CS-biha pa gledaj nemam 700 postova,ali nisam ni ja neka cvjecka bio sam i ja par puta banovan zbog opravdanih razloga :)

Ali aktivniji sam od pola clanova portala,samo me ne vuce da pisem neke postove na teme koje su jako glupe.

A vidim neki clanovi koji su ovdje manje od godinu dana imaju 4x vise postova od mene tako da mi je svijedno ocu li biti pr0,ocu li imati najvise postova...itd

i ja sma na pocetku "razabacivao" postovima,bilo mi zanimljivo...
sad dodjem procitam neku vijest...pregledam neku sliku iz galerije,sliku dana i odeee.... :P
monotona stranica previse,nema dovoljno stavri koje se mogu raditi,a da su zanimljive :S
Zasto se jos uvijek trudite ovoliko teksta kucati,zaliti se ili nesto slicno.Bilo je ovakvih tema na tone,valjda ce vremenom biti bolje. :)
aTiLa je napisao/la:

Pa brate u tom i jest stvar,sto pametna tema bude svako 1 mj.A glupe se prave svako 30 min,et jos kad sam se ja uclanio i tad je malo dobrih tema bilo.Znam da su mi jedino od shulca postovi i teme bile zanimljive.
Tema je bez razloga podignuta.
Ko to od vas ima cast da ocijeni i uradi recenziju igre?
Ko je to od vas real gamer pa da moze da uzme npr UT3 i da ga ocijeni?
Javljas se sa glupostima ba, uvijek vam nesto smeta a da se zapitate malo da nije do vas?
VI cinite GAMERS.BA a administracija je tu samo da ga ocisti od nepozeljnih stvari.
Nekada se malo zapitajte kako je uci na neki od pod4uma i vidjet 4 teme otvorene koje su prije bile... Tebi ne bi doslo da se upucas?
Koliko su ljudi glupi i to fkt glupi, bmk sto ce se neko uvrijedit. Dodje lik registruje se i odmah postavi problem ovo ili ono i kada mu se rijesi problem nikada vise ne udje.
Bodovi treba da stoje da se raja trudi za nesto, da ih nema ovaj site bi propao do kraja.
Zato nemojte vise otvarat ovako idiotne teme jer su krajnje nepotrebne, ako nisi ulazio na gba do sada ne trebas nam ni od sada, nisi ti nista extremno bitan da se tvoje misljenje cijeni.
Slažem se s većinom ovoga teksta. Upravo to, ne bi bio posjećen .. Ne znam čemu tolika zbrka oko tih šamara i bodova, ne znam ko glumi b0ga ovdje (znaju oni sami) , shvatite da od nabijanja kompleksa nikome nećete pomoći.
Gamers.ba je Web Stranica.

Nije igra.

Nije sport.

Ima jedna izvanredna alternativa koju ja često prakticiram. Ako nećeš da se nerviraš, nemoj posječivati gamers.ba web stranicu.

Ako ti nakon 5 godina i dalje posječuješ ovaj portal UPRKOS svemu napisanom od tebe u ovoj temi, koji ku**c plačeš onda.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.