Imal ko da zna oko ovoga paypala nekontam ovo kako radi cito sam po forumima nesto odes u banku i prebacis sa kreditne kartice na paypal account pare i obrunto sa paypala na karticu. Imam account na paypalu al sam procitao da kod nas nemozes pare sa paypala staviti na karticu jel to istina il sada to moze jer sam citao postove od prije godinu dana. Treba mi to da prodam account pa reko ako kod nas nemozes staviti te pare na karticu da djabe neprodajem.
Diskusija
U kanti
Paypal
92 pregleda · 5 odgovora · otvorena 05.01.2009. u 20:12
pm fr0st, on zna oko toga !
Evo recimo da sad imas Steam ali nemas CS eh da bi kupio cs on ti je 9,99$ moras ga kupiti preko PayPal tako sto ces izabrat koja ti je kreditna kartica i broj i ...Uglavnom moras popunit te podatke....Zatim ce ti doci u korpu i download ces ga i instalirat preko steama i igrat ....
Ali ti zelis nesto drugo preko PayPala tako da slijedi upustva ta .. onda kad to zavrsis trebalo bi ti na kraju nesto reci sta ces dalje radit HF
Ali ti zelis nesto drugo preko PayPala tako da slijedi upustva ta .. onda kad to zavrsis trebalo bi ti na kraju nesto reci sta ces dalje radit HF
1. Pare na paypal ne prebacivas, pare su ti sa kartice.
2. Moze visa, master card od nasih kartica ja mislim.
3. Pare primas normalno, salje ti na mail sa kojim si se registrovao (recimo meni salju na [email uklonjen], tako navedu primaoca).
4. Ako ti jos sta treba, pm me.
A to da ides u banku, ako saljes vise od 100$ moras verifikovati karticu, ali i u vise navrata (max 100$ sa jedne kartice mozes poslati dok je ne verifikujes, tj jednom 50 jednom 50 recimo i ne mozes vise).
2. Moze visa, master card od nasih kartica ja mislim.
3. Pare primas normalno, salje ti na mail sa kojim si se registrovao (recimo meni salju na [email uklonjen], tako navedu primaoca).
4. Ako ti jos sta treba, pm me.
A to da ides u banku, ako saljes vise od 100$ moras verifikovati karticu, ali i u vise navrata (max 100$ sa jedne kartice mozes poslati dok je ne verifikujes, tj jednom 50 jednom 50 recimo i ne mozes vise).
Verfikujes karticu tako sto ti oni skinu 2 $ sa kartice i u izvodu ti napisu PIN kod koji ti na njihovom siteu upises. Kad ga upises onda mozes placati bez limita iznosa novca.
Kad ukucas PIN, vrate ti 2$
Kad ukucas PIN, vrate ti 2$
paypal ima svoju stranicu kao i svoj support idolu.
A gamers nije ni njihova stranica ni njihov support.
A gamers nije ni njihova stranica ni njihov support.
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.