Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

SKI karta

124 pregleda · 4 odgovora · otvorena 04.01.2009. u 16:35

Izvinjavam se svim clanovima ovog portala i adminima ali mi je ovo stvarno potrebno.
Sada gledam cijene ski karte na Bjelasnici koja iznosi 35KM za odrasle(gdje i spadam) tako da mi ne isplati davati tolike pare za 7 sati skijanja.

Ako neko ima ski pass(ili ti ga sezonska ski karta) neka mi se javi na PM ili da ovdje posta da se dogovorimo oko iznajmljivanja.

Hvala..
godisnja karta ti ide na IME I PREZIME.
znači NE MOŽE se iznajmljivati!
je napisao/la:
Spameri zaobjidite temu ...

@Haris - Nemaš ovako to ti neko baci ili proda na bjelašnici odma gore a ako odes oko 11-10 ima ljudi vracaju se prodat ce ti.Moj brat je kupio sezonsku 500 i nesto KM jbg sta ces :) znaci imas oko 10-11 sati ljudi se vraćaju(noobovi bili samo 2h :P)ima ih prodaju kartu prodat ce ti je za 10-15km tako standardno gore :)

Tačno kaze . Moraš imati ime i prezime na kartu ako te ufati onaj tamo pored onih mašina eto ti stoje a ne 35 :)

E zato stavis u dzep i samo se sagnes kad prolazis tamo i ode ti :) nek se puse oni sto cuvaju xD
escape32 je napisao/la:
godisnja karta ti ide na IME I PREZIME.
znači NE MOŽE se iznajmljivati!
Ne ide to tek tako .. nisi upucen..

Ja sam prosle godine od jednog covjeka koristio svaki dan.. dav'o mu 10KM i nosio :S

@ Nisu me uhvatili ni jednom
Mozes da kupis polusezonsku ja mislim da je ona oko 150KM il vise ili kupi onu kartu na tackice to ti je jos bolje mislim da za trosjed je 2-3 tackice a za sidro i tanjur 1 nisam siguran koliko tackica dodje na karti

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.