Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Neighbours From Hell 2 problem

178 pregleda · 18 odgovora · otvorena 04.01.2009. u 16:12

Znači skinuo sam igru s neta, i kad hocu da je pokrenem, pise mi "insert the disc", i haj ja crackujem igru, opet isto, nece da je pokrene, skinem patch s neta, nece, ne znam vise sta da radim, pls help. Ko mi pomogne slijedi 1KM kredita, jbg nemam vise. :r

Admini pls nemojte brisat temu.
1rpho_O je napisao/la:
Mozda nisi crackovo onako kako treba ?

daj Screenshot , da vidim gdje si cp..

btw. google ?

http://forum.jowood.com/archive/index.php/t-114864.html

widi ovo

edit: aha nema prvog dijela.. tu je problem ;D nije moguce igrati drugi dio bez prvog .. tako da .. install prvi (Y)
jesam, ima folder koji se zove deviance i sve sam iz njega kopirao tamo u folder bin stoji ikona za pokretanje igre i to,al jednostavno nece.. :(
Da bi igrao 2. dio , moras imati neigbrouhs from hell 1 ...
Imao isti problem ... 
Trebas creck sprebiti u folder "Bin" ili tako nesta... Uslikaj mi Folder "Neighbours From hell" i ja cu ti reci gdje trebas creck staviti 

EDIT: Imas li 1 dio?? Moras imati prvi, da bi ti mogao drugi dio 
Neke igre moraju ostati mountane da bi se igrale ( čitaj nemogu bez cd-a ) .Znaci programom kojim si instaliro ( alcohol , deamon tools , nebitno ) ostavi ga mountana ...
1rpho_O je napisao/la:
Mozda nisi crackovo onako kako treba ?

daj Screenshot , da vidim gdje si cp..

btw. google ?

http://forum.jowood.com/archive/index.php/t-114864.html

widi ovo

edit: aha nema prvog dijela.. tu je problem  nije moguce igrati drugi dio bez prvog .. tako da .. install prvi (Y)
E moj glupane , prvo vidis drugi post pa editujes ... jadno 

Sto moras bit bot ?
Trebas creck sprebiti u folder "Bin" ili tako nesta... Uslikaj mi Folder "Neighbours From hell" i ja cu ti reci gdje trebas creck staviti ;D

EDIT: Imas li 1 dio?? Moras imati prvi, da bi ti mogao drugi dio ;D
Omar je napisao/la:
Trebas creck sprebiti u folder "Bin" ili tako nesta... Uslikaj mi Folder "Neighbours From hell" i ja cu ti reci gdje trebas creck staviti ;D

EDIT: Imas li 1 dio?? Moras imati prvi, da bi ti mogao drugi dio ;D

eto vam SS btw, tu stavim crack iz devianca, i imam 1 dio, i ew sad mi jarana doni cd i opet nista isti qrac.
edinowskii je napisao/la:
E moj glupane , prvo vidis drugi post pa editujes ... jadno 

Sto moras bit bot ?
Mislio sam da ima instaliran prvi dio:D

edit : boli i me ne quWac sto ti mislis da sam ripper:D koliko vidim tebi je smao do spamanja tako da necu dalje..zz
1rpho_O je napisao/la:
Mislio sam da ima instaliran prvi dio:D

edit : boli i me ne quWac sto ti mislis da sam ripper:D koliko vidim tebi je smao do spamanja tako da necu dalje..zz
Pa nemoras kopirat odma :/

btw. nezanima me sta si ti mislio 

@ ode ramo u mornare 
worm_sa je napisao/la:

eto vam SS btw, tu stavim crack iz devianca, i imam 1 dio, i ew sad mi jarana doni cd i opet nista isti qrac.
Onda ti nevalja krek .
Skini novi 
yoyeTM87 je napisao/la:
Eto to ti je jedini problem, error je zasluzio iskreno tu marku :D
imam 1 dio HALLO, i opet nece OMG. :S

ako si skinuo kao image (ako nisi napravi sliku preko nere) ubaci je u virtualni drive ....il sprzi to sto si skunuo na CD i ubaci ga..
Komarac je napisao/la:

ako si skinuo kao image (ako nisi napravi sliku preko nere) ubaci je u virtualni drive ....il sprzi to sto si skunuo na CD i ubaci ga..
Komentar na ovo sto si ti napisao imas na svom avataru ( I'm surrounded by idiots) jer da si citao sve postove znao bi da ja imam cd za NFH 2 koju mi je jaran donio maloprije :@
nije ti dobar crack 100%
potrazi neki drugi, imao sam isti problem
Kupio sam igru NFH 2 i instalirao je i kopirao crack.
Uđem u igru i pise mi:

PLEASE PUT THE ORIGINAL CD IN YOUR CD-ROM DRIVE.

POKUSAJ OPET ODUSTANI

please help !!!!!!!!!!!!!!!!!!!:*

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.