Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

COnfig cs 1.6

178 pregleda · 16 odgovora · otvorena 03.01.2009. u 15:15

koji je najbolji config mozel li mi ko link

da ima ko od b0k1-a bilo bi dobro
brate najbolji ti je onaj koji tebi odg al ako uzmes od Spawna neces igrat ko on VJERUJ mi...a ako zelis te takve imas na www.sk-gaming.com pa vidi!
Omg pa ti mozes imat cofig od najboljeg igraca svijeta ali zasto ? -Tudji config ti nece pomoci on ti moze samo odmoci,pravi svoj config vidi sta ti odgovara i bice ok ;)
Meni moj najbolji iskreno

Ako hoces da ti upload ?
TeroweNth je napisao/la:
Meni moj najbolji iskreno ;)

Ako hoces da ti upload ? :)
mozes li postavit
na net pa daj link
TeroweNth je napisao/la:
Meni moj najbolji iskreno ;)

Ako hoces da ti upload ? :)
sta je tebi najbolje idiote....nemoj ba da ti upload stekat ces se samo

ontopic: buraz googlaj naci ces sve komande za cs 9-)

Post dobio šamar od bushidO.

prwo tudi config ti nece nista pomoci cak wishe on ce ti odmaci 8-)

drugo b0k1 ima najretardiraniji config na swijetu !! on igra na stelice mjenja oruzje brojeve sa desni strane skac volka saginje se na desni shift.ctrl itd

takode kod drugih igraca je slicno npr ja mislim da je potti igrao na R.D.F.G kao tipke za lpomjernje ako nije on jeste neki dobar igrac mozda fisker ..
i daj jos pitam zna li ik gdje se moze download boki-jev cfg
argoN je napisao/la:
sta je tebi najbolje idiote....nemoj ba da ti upload stekat ces se samo

ontopic: buraz googlaj naci ces sve komande za cs 8-)
Ti si glup lik , kontas .

Idolu , naravno da cu se stekat kad sam CT npr dd2 cuvam sajt . Nemogu da vjerujem kako si glup .

Skontaj sad sta si napiso pa edituj post pls
Ja stobom 1 v 1 kad hoces , samo izaberi dje , neon , sn , online (steam) ...
cao
Napravi sebi config i igraj na njemu. Za pocetak pocni sa fatalovim i sredjuj sebi crosshair rezoluciju ;)
skafa je napisao/la:
prwo tudi config ti nece nista pomoci cak wishe on ce ti odmaci 9-)

drugo b0k1 ima najretardiraniji config na swijetu !! on igra na stelice mjenja oruzje brojeve sa desni strane skac volka saginje se na desni shift.ctrl itd

takode kod drugih igraca je slicno npr ja mislim da je potti igrao na R.D.F.G kao tipke za lpomjernje ako nije on jeste neki dobar igrac mozda fisker ..
jesi lik necu mu ja uzimat ja kontrole nego sifre

Post dobio šamar od bushidO.

Asad je napisao/la:
mozes li postavit
na net pa daj link
http://www.speedyshare.com/230128444.html
Asad je napisao/la:
jesi lik necu mu ja uzimat ja kontrole nego sifre
cuj sifre buhahaahha xD

i mislim da "sifre" se koriste wishe zbog grafike,laga il slicnih stwari a ne zbog olaksawnja igranja narawno tu postoje i "sifre" koje koriste za olaksawanje igro ali ssu zabranjene oa official metchewima poput pollyofseta il ko sto je bilo "sifri " na cs 1.5 da idesh kroz zid ....

i controle su part of congig .... ja mislim:|
skafa je napisao/la:
prwo tudi config ti nece nista pomoci cak wishe on ce ti odmaci 8-)

pa sta tebe briga na sta on igra , i ja igram na strelice i mjenjam oruzja na num padu , duckam na enter itd. itd.

igraom od beta ver. i navikao sam se na to...

i ako je tebi to retardirano...ubi se
jcuer sam rekao da cu banovat ovakve likove koji otvaraju ove teme! ovaj put si dobro prosao, iduci neces
je napisao/la:
Evo sad cu ja dowload i probat cu extract , ako mogne do tebe je .

edit : eo ss

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.