Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Antivirus 2009

153 pregleda · 11 odgovora · otvorena 03.01.2009. u 11:41

E ovako uletio mi je neki virus u komp i stalno mi izbacuje neke stavke i otvori mi stranicu da download-ujem Antivirus 2009 , i tatin frend mi kaze da je to neki viru u vezi downloada i da mi anti-virus koji mi je odma rijesio problem.. a posto je to čest virus ko hoce pomoc neka se javi na pm..
Ma to ti je smece od anti-virusa, stalno ti izbacuje pop-up za taj Anti-virus 2009. i prilikom skeniranja ti "nadje" 50-ak virusa jel da?
Ja sam odnio u servis komp oni reins. i instalirali kaspersky, sad nema problema.
Ti potrazi avast antivirus, ili kaspersky pa skeniraj komp
http://www.gamers.ba/forum/7/54579/-tut-all-about-newbie-tut-/

Antivirus/spyware , dio tuta procitaj ..

To nije nikakav AntiVirus , vec virus koji dode uz taj tzv. anti virus , izbrisi ga prvo u Add or Remove , pa prati instrukcije iz tuta
Potpuno isti problem , otvori mi preko internet explorera . Pls pomozite , nervira me fkt :s
imas na PM program koji trebas skinut i skenirat komp
znam to je i meni bilo stalno ti kreira neke precace na desktopu pa ti ode na neku stranicu na njoj milion nadje nekih virusa
xp0zer je napisao/la:
imas na PM program koji trebas skinut i skenirat komp
De i meni send pls :$
To ti nije antivirus to ti je najveci virus od svih imao sam ga i ja ali mi je 100ka pomogo vidi ovako skidi antivirus zove se AVIRA i download i instaliraj ga skeniraj cijeli komp i on ce odma na pocetku naci taj antivirus 2009 i odma ga brise ;)
JOJ boze to mi se upravo desava, samo mi nesto izbacuje, nemogu uci u my computer ni u bilo koji folder ! samo cs,msn,mozzila, haj javicu ti se na pm , nadam se da nemoram formatirat komp

EDIT: Ja skino AVAST, al nemogu ga otvorit, jer nemogu foldere da otvaram, tugaa.
imeni je to smece bilo do jucer kad sam nod inslatiro i skeniro i mako ga sa kugle zemaljske :D
prempruka: NOD32

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.