Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

HUSH [ cs film ]

312 pregleda · 20 odgovora · otvorena 02.01.2009. u 02:49

Aj da postavim jedan "malo" stariji film.

Definitivno je ovo za mene a i za vecinu drugih muvimejkera najbolji CS film u 2008oj godini a jedan od najboljih CS filmova ikada.

U pitanju je teska kreativnost, znaci samo kreativnost i ovo sto cete vidjeti je potpuno neobicno za jedan CS film.

Ko vec nije pogledao, neka odvoji vremena malo i nek uziva.

Film pogledajte klikom OVDE

BTW Isti autor je radio i ovaj film : http://www.sourceradio.com/modules.php?name=Vault&page=watch&id=1187.
Mnogo jak movie.

Intro traje faking minutu i 23 sekunde XD

Neobican je zbilja ali je jako dobar.

Definitivno jedan od najboljih.

Muzika je predobra a video je stvarno gust gledat.
Movie je malo rec "jak" stvarno kako se vidi kristalno jasno kako ih ubija po meni najbolji movie koji sam gledao.Nisam dobar u pravljenu movie-a al niko se nije rodio naucen pa nadam se da cu biti bolji ;)
Efekti su drama...:)
sta reci nego super uradjeno i kao si vec naveo, dosta kreativnosti i svega.. bas super .. ^_^
Meni se ne svidja vala ovaj zonfa. Al' kreativnost je .
ovaj klip svaki ubogi dan pregledavam po 4-5 puta, zajedno sa skill.eu

prejaka muzika... i nekako fragovi super uskladjeni (( da ne kazem perfektno )) - ma nema dalje

najjaci dio kad awpom 1vs4 iz mida izadje (( ne mislim na frag... nego na koordinaciju sa muzikom... a posebno pokrete igracha, nekako se tu najbolje uklopilo ))

a znas li kako je uradio ovaj fazon sa bojama ? ovo narandzasto bijelo
Stvarno cudan movie :]
I stvarno (bar mene) nekako opusta dok ga gledam :]
Extra odradjeno nema sta ;]

Tjus ;*
odlicno!

Ideja za 5. Jedino mi se nesvidja na infernu kad ih sa heklerom lik dočekuje, ne sviđa mi se što zumira u jednom momentu
Da ste procitali tut koji sam postavio ovde i koji sam stavio kao sticky u ovom podforumu mozda biste i skontali kako se rade ovakvi efekti.

Barem su meni laki za uraditi, mada ne vjerujem da ce neki pocetnik ovo lako i brzo nauciti.

Inache u onom mom Hardstylu ima na nekoliko sec slican efekat pri kraju.

A kako se rade ovakavi efekti : http://www.gamers.ba/forum/32/53377/-tut-moviemaking-for-beginners-by-juggaknot/

Obratii paznju na 3, i 4. Posebno na broj 4 gde treba kliknuti na tu sliku i naci da pise sledece mirv_fx_lightmap 1
geni je napisao/la:
ovaj klip svaki ubogi dan pregledavam po 4-5 puta, zajedno sa skill.eu

prejaka muzika... i nekako fragovi super uskladjeni (( da ne kazem perfektno )) - ma nema dalje :)

najjaci dio kad awpom 1vs4 iz mida izadje (( ne mislim na frag... nego na koordinaciju sa muzikom... a posebno pokrete igracha, nekako se tu najbolje uklopilo :) ))

a znas li kako je uradio ovaj fazon sa bojama ? ovo narandzasto bijelo ???
to i mene zanima...kad je stavio da su igraci bijeli a ostalo narandzasto mnogo se "bolje" vidi nego kad je obicno...:)
Zookey je napisao/la:
Da ste procitali tut koji sam postavio ovde i koji sam stavio kao sticky u ovom podforumu mozda biste i skontali kako se rade ovakvi efekti.

Barem su meni laki za uraditi, mada ne vjerujem da ce neki pocetnik ovo lako i brzo nauciti.

Inache u onom mom Hardstylu ima na nekoliko sec slican efekat pri kraju.

A kako se rade ovakavi efekti : http://www.gamers.ba/forum/32/53377/-tut-moviemaking-for-beginners-by-juggaknot/

Obratii paznju na 3, i 4. Posebno na broj 4 gde treba kliknuti na tu sliku i naci da pise sledece mirv_fx_lightmap 1
znam da si pravio... ali nikako nisam mogao da nadjem taj tut :/

kucao svasta u search, al nista dobio... a tad (( kao ni sad )) mi se nije dalo citati, jer nema dovoljno sakupljenih fragova za movie a svakako sam mislio uzeti onaj tutorial, jer je sveobuhvatan, cim budem pravio svoj movie
Svidja mi se zbog svoje orginalnosti.Nekako je drugciji.Pogotovo su dobre one teksture narandzaste pa tipovi bijeli

10
Gledao prije

Film je dobar, al zato odera limit
Fini fragovi ,film UNIKANTAN !
Ali nekako volim vise obicne filmove, sa pravim textaturama itd.
8/10 zbog truda xD
Drama dobro uradjen movie, sama grafika od source-a ga dodatno uljepsa.

Edit by Zookey : Kakv Source o cemu pricas ? :S CS 1.6

Post dobio šamar od Zookey

kako je ocam dobar...samo da je mozda muzika malo bolja
ma djaba da je star neznam kolko odlican je

efekti prejaki
Neobican movie.

Predobro uraden i dosta dosta kreativnosti.

U zadnje vrjeme najbolje sto sam gled'o.

Predobro.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.