Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Format - Driveri

80 pregleda · 14 odgovora · otvorena 01.01.2009. u 20:18

Kompjuter mi je poceo uzasno da koci, pa cu uskoro da ga formatiram. E sad zanima me koji mi sve driveri trebaju. Za zvucnu, graficku...koji jos???? Ne treba mi gdje cu ih nabaviti, samo koji mi sve trebaju. Nek se jave samo oni koji znaju oko toga. Spammers die!!
Graficka , Zvucna , mrezna , usb driveri , ti su mi pali napamet , vjerovatno ih ima jos :D
Najvazniji su za maticnu i graficku, ostalo je opcionalno: zvucna (ako nije integrisana), monitor, periferija, TV- i ostale kartice.
oKiLoL je napisao/la:
reci nam koja je graficka i to
ma ne treba mi koji su driveri nego za sta mi sve driveri trebaju.
Treba ti : Maticna, Zvucna, Graficka, Modem

Skini EVEREST i pogledaj koje su komponente te ih nadji na netu, downloaduj sprzi na cd i slobodno rusi sistem
Meni su trebali driveri za zvuk skinuo sam ih sa google nasao oficial stranicu drivere za graficku mi je dosao cd samo instaliro i gotovo za net imas cd za modem to install ko ti bude formatiro i to je to udri onda nece kocit....:D:D:D
krystal je napisao/la:
Graficka , Zvucna , mrezna , usb driveri , ti su mi pali napamet , vjerovatno ih ima jos :d
Momak je rekao da se javljaju samo oni koji znaju oko toga. Ne trebaju driveri za USB i mreznu jer to OS sam prepozna.
nc je napisao/la:
Momak je rekao da se javljaju samo oni koji znaju oko toga. Ne trebaju driveri za USB i mreznu jer to OS sam prepozna.
Trebaju za mrežnu.
spY je napisao/la:
Trebaju za mrežnu. :-X
Ako nije integrisana.
Za maticnu ti je glavni...

JEr na njoj se nalazi konekcija zcuk i ostalo
Maticna, usb , graficka, zvucna, monitor, mis, mozda tipkovnica i zvucnici i to je to

Post dobio aplauz od vLexinho

Viv je napisao/la:
Maticna, usb , graficka, zvucna, monitor, mis, mozda tipkovnica i zvucnici i to je to
Zaboravio si modem ali ugl to je glavno

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.