Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

motori igrica PLZ samo ime !

165 pregleda · 15 odgovora · otvorena 01.01.2009. u 19:00

Pozz,sorry na drugoj temi danas i nije warez znaci netreba mi link za download samo ime igre...
Davno sam igro neke motore ima kroseri i oni trkaci kako vec XD
mape ima na snijegu,pijesku i ulice...Sa kroserima mozes fazone radit..eto to je mali opis nesto se zvala sa moto....i neznam dalje XD
znaci puni naziv plz pravo mi se igra ova igra!
@nisam mogo trazit na google i na opciju TRAZI jer neznam tacno ime igre.thx unaprijed
edit:Nije se mogla igrat na 32 bita morala je na 16bita mozda to pomogne...
Motocross
ekrem1992 je napisao/la:
Moto Race. ona je 100&
probat cu pa javim...:)
NIJE TA
edit: NIJE NI MOTO GP
rexyx je napisao/la:
probat cu pa javim...:)
NIJE TA
edit: NIJE NI MOTO GP
E onda je sigurno Moto GP
idi na www.youtube.com i napisi moto gp games i vidi jeli to ta igra...
ekrem1992 je napisao/la:
E onda je sigurno Moto GP
idi na www.youtube.com i napisi moto gp games i vidi jeli to ta igra...
nije jer su to nove verzije a fino sam napiso stara mi treba igro sam je prije 5-6 godina
rexyx je napisao/la:
nije jer su to nove verzije a fino sam napiso stara mi treba igro sam je prije 5-6 godina
hmm... igro sam ja jednu pod nazivom Moto Mandes 2 (tako nes) oni tanki motori i fazoni.
Ako nije to
da nije motocross gp oni kroseri sto vozis po onim skokovima pijesku ako su ti eto ti naziv pa vidi neznam odakle mozes download...:D:D
e buraz sada sam gledao jeste to je naziw i ta igrivca samo googlaj probaj odakle skinut neka ti neko pomogne sa link odakle se moze skinut imam oklop igre to je ta...:D:D
1titaN je napisao/la:
e buraz sada sam gledao jeste to je naziw i ta igrivca samo googlaj probaj odakle skinut neka ti neko pomogne sa link odakle se moze skinut imam oklop igre to je ta...:d:d
brate nije ta,slicna je al nazalost nije ta :*
cini mi se nesta kao motoracing ali ja to ukucam i nece da mi nadze...joj :(
Ima u mene frend Demo te igre (igro sam kod njega). Sad ću ga zvati i pitati koja je.
Ako je glavni meni u stilu lanca za motor (plava pozadina9 i ako je mapa od šljake, i ako možer raditi finte i sl onda je to 100% Motocross
Odes na google ukucas MOTO GP+torrent !

skines si motore boli glava:$
www.gamershell.com

Tu mozes naci demo za motocross.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.