Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

problem!

101 pregled · 8 odgovora · otvorena 01.01.2009. u 13:42

Start - Run - pa kucaš msconfig i otkvačiš taj proces u startup baru

btw fin ti taj cheat sa strane
mozda ti je virus ozbriso taj dll

a sigurno imas virus u tom cheatu headshotz v2.4
ctrl/alt/delete/task manager/aplication/end task

probaj

ctrl/alt/delete/task manager/procceses
Hahahaha pazi ono .. sramota nanem
Cheater !!

btw. imam slican problem ..al ni ne smeta mi nesto..ako nadjem kojim chudom rjesenje javim
Po 3. put citiram sam sebe.

http://www.gamers.ba/forum/7/46961/rundll-pri-paljenju-kompjutera/

Venomus je napisao/la:
Pokusaj ovako , Start > Run , ukucaj Regedit.exe, eh sad , kad ti otvori Regedit.exe. Pokusaj upravljati sa HKEY_LOCAL_MACHINE
\Software
\Microsoft
\Windows

Kad dodjes u taj dio , pokusaj da pronadjes te potrebne dllove i onda samo sa desne strane pobrisi Rundll , taj koji je tebi potreban i rr racunar , samo je problem , ne znam gdje tebi dodje ovaj db7db1d6e-545-9f2c-0f69-d90b41ceccd0.dll i ovaj ispod njega vvlrvsdpbjlnywal.dll

SHELBY je napisao/la:
Umalo da i ja otvorim istu ovakvu temu. Naime, i ja imam NOD32 i on kad nadje file koji je zarazen i kojeg ne moze da ocisti, on ga automatski brise bilo da se radi o slici, clipu ili dll. file-u. Tako je i meni obrisao jedan dll. file i sad svaki put kad upalim comp. pojavi mi se ono kao kod "2good4u".
Sad sam slijedio tvoje upute i nasao sam dll. file koji je izbrisan i sta sad treba da uradim. Da li da samo idem desni click i delete ili sta vec???

Hvala unaprijed.

EDIT : Rijesio sam svoj problem zahvaljujuci Venomus-u.
Nasao sam dll. file pomocu Search-a koji je smjesten u nekom exe. fileu u kojem je opcija da kad upalim komp. podize i dll. file koji mi je izbrisan.
Onda sam samo izbrisao taj dll na desni click i pretpostavljam da sam tom exe. file-u, ustvari programu, samo iskljucio opciju da mi aktivira onaj dll sto mi je obrisan.
Samo rr kasnije i komp radi normalno, bez errora na pocetku.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.