Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

teken

116 pregleda · 8 odgovora · otvorena 31.12.2008. u 11:41

moze li mi neko reci kako da instaliram teken ovaj : (evo link za download) :http://rs73.rapidshare.com/files/27748839/_PC.Game_.Tekken.3.ISO._.Emulatore._DaN.rar

skinuo sam i sta sad ?
trazio sam ali nigdje nema objasnjenje :)
Mountiras .iso fajl sa PowerIso, Alchoholom, D-Tools.. bilo cime i onda odes na My Computer i kopiras sve sa montiranog diska na desktop ili gdje oces. Zatim pokrenes epsxe.exe jer je to emulator i onda ides File -> Open i nadjes Teken fajl u tom folderu (nisam siguran za ekstenziju fajla)
riSk je napisao/la:
Mountiras .iso fajl sa PowerIso, Alchoholom, D-Tools.. bilo cime i onda odes na My Computer i kopiras sve sa montiranog diska na desktop ili gdje oces. Zatim pokrenes epsxe.exe jer je to emulator i onda ides File -> Open i nadjes Teken fajl u tom folderu (nisam siguran za ekstenziju fajla)
kako da to uradim u alchoholu ?
Agich je napisao/la:
kako da to uradim u alchoholu ?
Ja mislim da imas u Sidebaru (lijeva strana prozora) opciju "Postavi broj virtuelnih diskova", ako ti je na hrvatskom. Na engleskom se zove "Set number of devices" i tu postavis na 1 virtuelni disk.
Zatim u praznom prostoru na prozoru, gdje je sve bijelo, ti uradi desni klik i izaberi "Dodaj sliku" i zatim nadji .iso fajl koji si skinuo.
Zatim ce ti se u My Computer pojaviti jos jedan disk, desni klik na njega pa izaberi "Open" i sve sa diska KOPIRAJ na desktop ili dje vec oces. Onda uslikaj sve fajlove unutar tog foldera sa printscreen, snimi sa paintom, uploaduj na www.postavi.com i posalji mi na guestbook da bi ti mogao dalje objasniti.
1. Instaliras DeamonTools
2.

udjes u ePSXe.exe i gore file>run .ISO>nadjes taj image od tekkena i eto
ali prije toga moras jos nastimati grafiku,zvuk i kontrole
odes config i pojedinacno sve nastimas,prvo izaberes plugin i onda stimas,slobodno stavi sve na maximum... :)
SimPLeX je napisao/la:
udjes u ePSXe.exe i gore file>run .ISO>nadjes taj image od tekkena i eto
ali prije toga moras jos nastimati grafiku,zvuk i kontrole
odes config i pojedinacno sve nastimas,prvo izaberes plugin i onda stimas,slobodno stavi sve na maximum... :)
sve sam to uradio ali mi cjeli ekran postane crn, sacekao sam 10-15 min, ali isto :(
šta ću uraditi ?
posalji mi pm mail imam to install vec , samo cu ti posalati i reci sta trebas
Agich je napisao/la:
sve sam to uradio ali mi cjeli ekran postane crn, sacekao sam 10-15 min, ali isto :(
šta ću uraditi ?
jedini ti problem moze biti u tome sto si grafiku previse povecao...
pokusaj sve opcije dok ti ne mogne :(

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.