Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

A ja uzidem - 20 bodova

59 pregleda · 3 odgovora · otvorena 31.12.2008. u 00:05

eh ovako tuzicu sve redom Mod , plavim koga vidim onlinee sad ... ne moze se to tako radit zataskivat tema nikako ...
I ako nekom nesto nije jasno kada pises onda radi tjelom ljevoo , pa desno i tipaj da vidis ... ludilooooo :P:P:P:P:P

Eh 2 . dio rinuri ritam sad ide ref natoci na pijane usne istiinu progovore , zbog nje sdam izdao sve i sve sto svetoo je

Bosnom Behar Probeharaoo nek se zna ! Da smo NAJACI ! U BIH !1!! je***o naselja izvan sva .....

drzimo se ko braca od jednog do drugog ne damo da zapne nidje ni nikakve da nas situacije iznenade,,,,, ;););)

EJ A GDI ZIVIS UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU BAS SE VESELIM ... malo car malo sluga , malo sreca malo tuga ... al ljuvav ostajeeeee . da slaze i da sakrije ovo moje ludo ritam .... NAJACI SMO BIH BIH BIH BIH NACIONALISTA SAM BAN ME -!

NANANNANANNANANANNANA
NANANANNANANANANNANAN
NANANNANANANNANANNANAN
NANANANNANANANNA
NANANANNANANNANANAN
NANANANNANANANNANANNA
NANANNANANNANANANNANANANNANAN
NANANNANANANNANANANanna
34 dio :_

;););)
NE SPAVAJ MALA MOJA MUZIKL DOK SVIRA .... NIKO NECE ZNBAT>I DA SI BILA SA NAMA ONDA PLESA>T SAM >BUDI SE SVI TE ZOIVU MUIziKA SE CUJE TA>TA SPAVA NIKOOO NECE ZNATI DUSOIOO MOJA .....

ONDA ODO JE**M MOD MOD MOD MOD PLAVIM ONLINE MOD MOD ROKEN ROLL ROLL ROKEN ROLLL

MOD TO JE ROKEEEN ROLLL JEDAN LUDI RITAM NIKOOOM NEDA MIRA... ODO MODOVE ZAJEBAVAT .......

NANANANNANANNANANNANAN
NANANANANNANANANNAN
NANANANNANANANNANAA
CUJ GITARE PI**O ....

NANANNANANNANANNANA
NANANNANANNANANNANA
NANANNANANANNAANNANAN
NANANNANANNAANANANn
ooOOoOO sto smo raspjevaniiiiiiiiiiiiiiii aaaa kola u ritam ulazi XD
oO :D

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.