Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Ogame univerzum novi ?

122 pregleda · 8 odgovora · otvorena 30.12.2008. u 22:06

Ljudi zanima me dali ce biti novi univerzum na ogame posto ima nas dosta koji bi igrali ogame 20 sati barem dnevno :$

Pa ako iko zna dali ce izaci novi i gde se mogu raspitati uvezi toga posto je skoro bila uvezi toga :

http://www.gamers.ba/forum/30/55090/gamers-ba-ogame-elita/

Pa sam se pozeleo ogame-a posto sam neko vreme igrao samo speed ali bilo mi je beze sto uvek kad nesto podjem da igram igram tek posle nekoliko meseci posto zelim sad da krenem ispocetka kao i ostali i siguran sam da nesto mozemo postici :$

Hvala

Spamers zaobidjite temu!
za ogame.ba
tj za prostore na balkanu ... niko nezna(bar ne ovi nasi)...
jedino da pitas njemce kad ce se otvoriti novi univerzum ...jer oni odreduju kad ce se otvoriti ...

mada na ogame.ba ti se vise neisplati igrat... server je dosta propao ... bude na pocetku prva 3 mjeseca 6000 igraca... a kasnije spadne na 2000 od cega ih je pola inaktivno i pola u modulu odsustva...
tak da ti preporucujem da igras ...ogame.org...ima dosta raje sa nasih prostora ... i et:D
mislim da sam negdje procitao izlazi svakih 18 mjeseci novi uni tako nesto
imas na org nedavno se otvorio 40 uni
anii je napisao/la:
prijavite se ljudi dobar je
Gde da se prijave?

Jesi ti procitao temu ?

Mene zanima dali ima negde novi server ili kad ce izlaziti taj novi !

:|
mirofa je napisao/la:
Gde da se prijave?

Jesi ti procitao temu ?

Mene zanima dali ima negde novi server ili kad ce izlaziti taj novi !

:|
da brate,ja imam acc na ogame.hr ali niko online pa i dosadno mi igrati ja napravio savez ima nas oko 10 niko nista ne pise jbt...i ja jedva cekam novi univerzum :D
Igramo ja i enes ogame.ba uni16 radi zajebancije,ako hoces join ^^a enes igra i na .de.. tamo se igra uveliko

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.