Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Riješeno

samo problemi

454 pregleda · 8 odgovora · otvorena 20.10.2005. u 10:57

Uđem u windows ali nakon sto mi se pojavi radna povrsina comp se restartira i pise ovo

Aproblem has been detected and windows has been shut down to prevent damage o your computer
The problem seems to be caused by the following file atkdisp

If this is the first time you'veseen this stop error screen restart your computer .If this screen appears again, follow these steps

The device driver got stuck in an infinite loop. This usually inficates problem with the device itself or with the device driver programing hardver incorretly
Pleas check with your hardver device vendor for any driver updates

Tehnical information
*** STOP: 0×000000EA

NAKON TOGA RESTARTIRAM COMP I RADI SVE UREDU
Reinstaliraj drivere za standardne uredjaje (graficka, zvucna, itd...)
Bosto su me ban Abdu_zis je sad kasoft1010
I meni se to trenutno desaje...problem je nekopatabilnos nekog hardwera i windows naleti na pogreskicu i odah se restartuje...pslo sam pitanje bugu sa screen ali mi nisu odgovorili...
               kasoft1010 je napisao/la:
Bosto su me ban Abdu_zis je sad kasoft1010

A sho ti ovo non stop ponavljas??
               G je napisao/la:
A sho ti ovo non stop ponavljas??

misli da je poznat , pa da se zna da su veliku licnost slucajno banovali
to se i meni desavalo skinuo sam neke beze drivere i pojavili su se problemi....isto restart ili se sistem znao da zamrzne...
pokusaj sa nekim novim driverima
Samo formatiranje u UPDATE BIOSA moze rijesiti problem za ovo sam prvo siguran ali nebi bilo lsoe ni ovo drugo da uradis...i DIGNI WIN SA FINOG NEIZGREBANOG CD-a a ne sa kojekkvih,adios a koda gledam nemas ti blage veze sa dizanjem XP ti samo znas pritisnuti ikonu 2xclick i uci no evo ti i za to rijesenje pa citaj i zapisujj

http://free-bj.htnet.hr/colicweb/xp%20instalacija.html

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.