Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Anketa Zaključana U kanti

WoW ili DarkFall

184 pregleda · 20 odgovora · otvorena 30.12.2008. u 13:05

Poz dragi gameri!

Bas sam nesto kontao i morao sam otvoriti ovu anketu.

Dali ce World Of Warcraft idalje ostati popularna igra ili ce je uzeti nova igra pod naziovom DarkFall.

Obadvije igre su MMORPG . Pa sta reci nego navalite
5-6 tema o wowu za manje od pola sata, kako su ova danasnja djeca glupa >:
grgaaa je napisao/la:
5-6 tema o wowu za manje od pola sata, kako su ova danasnja djeca glupa >:
Widi se ko je glup ... NIsam napisao temu ni za Download Warth Of Lich King niti koji je server najpopularniji u wowu .

Nije tema samo o wowu nego i o DarkFall-u idolu ...
Wow ofc -.-
bilo je price da ce i Warhammer srusiti WoW.... pa nista....
Breakingah je napisao/la:
bilo je price da ce i Warhammer srusiti WoW.... pa nista....
nemoze wow nista srusit, nit ce ikad moci
naravno wow nema dzabe 11 milijona igraca tak da nisu svi bas sludi sto se tice naj rpg igre na svijetu ^^
mogu wow srusiti 2-3 mjeseca ali onda blizzard izbaci expanziju i pusis :D
Sto se tice citavog community wow nista nece unistit osim blizzard sam xD a sto se mene tice ja cu najvjerovatnije prec na darkfall da vidim kakav je, ima potencijala :D
wow nebi srusila 2 tenka a kamal neka lijeva tamo igra xD wow rules...!!!!9-)9-)9-)9-)9-)9-)9-)9-)
bas si navalio na WoW....skontali smo da ti se svidja, 'oladi malo.

tesko da ce ista skinuti WoW sa trona.Mnogi su najavljivali da ce AoC biti bolji a serveri su trenutno "prazni", isto se suskalo i za WAR pa opet nista
ma WOW owna.
-sve fol izaci ce bolje, nadasit wow..
ali nista
ipak sam za wow
Mnogi su ti gore rekli, a tako ce i bit, wow ce ostati na celu mmo igara, jos duze vremena.
Ice, malo smiri s temama, dovoljna je 1 po danu od tebe ;)
Ma wow maca......

Jos u te igrice preglup naziv...Pravi djecij
grgaaa je napisao/la:
nemoze wow nista srusit, nit ce ikad moci
problem je sto niko nece srusiti wow , wow ce srusiti BLIZZARD licno kad samo jednog dana ugase sve wow servere i sve emulatore pogase , onda ce se tek omladina opametiti i pocece da shvata se je rl , a ne igrica. A zasad , od ovih mmo igrica mi muka iskreno , jedva cekam fable 2 za comp
sto bi blizzard to uradio? kad zaradjuje milione svaki mjesec -.-'
World Of Warcraft 9-)
Venomus je napisao/la:
problem je sto niko nece srusiti wow , wow ce srusiti BLIZZARD licno kad samo jednog dana ugase sve wow servere i sve emulatore pogase , onda ce se tek omladina opametiti i pocece da shvata se je rl , a ne igrica. A zasad , od ovih mmo igrica mi muka iskreno , jedva cekam fable 2 za comp
kao sto ti je grga reko, sto bi gasio blizz kad zaradjuju, bice wow popularan jos duze vrijeme nazalost:@
Fajki je napisao/la:
kao sto ti je grga reko, sto bi gasio blizz kad zaradjuju, bice wow popularan jos duze vrijeme nazalost:@
mislim vidi , nije pitanje sto oni zaradjuju , pitanje je sto je vise wow isfurao , i dragom bogu je dojadio wow. Mislim da budemo realni , bukvalno se moze reci da se wow svodi na jedno te isto " kill 100 ovoga , kill 100 onoga " questovi isti , sve isto , lafa novi continent , nova classa dka , dodje djete 10 godina dinga 55 sa debilnim charom rolla dka i owna citav realm , i to je neka igra? sve ja zasrano , balansa cak i nema , jednostavno ljudi odustaju od wowa i nije vrijedan toga , zato ce se desiti jednog dana , ali jednog da ce jednostavno blizz koji se nakrao tone para da samo ugasi sve realma i da sve otkaze sto je mogao , ali jos ovaj period nece , bar je zasigurno. Ali sve ce doci u svoje vrijeme ...

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.