Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

JuiceD veoma realno

369 pregleda · 9 odgovora · otvorena 19.10.2005. u 21:13

Kada pises temu daj MNOGO vise informacija od OBICNOGA POSTA a ne da se to sastoji od 2-3 rijeci ili eventualno 1 recenice :/
.syn je napisao:

ovo je jedna od intersesantijih igara igra je veoma realna --------------->kola<------------- mozes da unistis i jos mnogo toga mnogo je bolja od NFS i jako je vau ova igrica ne zahtjeva mnog specijalnih efekata i pogodna je za sve uzraste

Koja kola da nije konjska. A igricu sam davno prekucao, i drugacijeg je stila od NFS
ma nije nesto auto mozeš da uništiš ,al nije opet bolja od nfs

ovo je jedna od intersesantijih igara igra je veoma realna kola mozes da unistis i jos mnogo toga mnogo je bolja od NFS i jako je vau ova igrica ne zahtjeva mnog specijalnih efekata neznam samo moze li se igrati u lanu ti si ovo napiso ba ti neznas pisat ba sta se javljas ba samo spamate vishe gledaj ovo nelici ni na sta ba a vezano za igricu bezze je ba nfs zakon.Lol izvini ali sam morao pogledaj ba ja napisem temu trazim pomoc on stavi niti je odgovorio nit ista ba nea smisla vishe..Admini oprostite ali sam morao....
Dobra igra , al ni NFS ne zaostaje puno , samo mu fali malo realnosti ..
Jedino sto mi se nesvida ko Juiceda je to sto mozesh sve da prokockash u sec !!!! jbg to nisam naviko kod ostalih igra !!!
Nemash nesto puno opcija oko napucavanja auta "exterijera"

NFS mnogo bolji !!!!
naravno da moze mi je svaki dan skoro igramo !! da upravu si jako je dobar igra
Sve je to OK ....... ali forum je Call Of Duty

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.