Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Symbian

108 pregleda · 7 odgovora · otvorena 29.12.2008. u 18:51

sry ako sam fulio pod forum stvarno nisam znao gdje da postavim ovu temu :)

eh ako moze neko da mi napise imena svih nokia telefona koji podrzavaju symbian molim admine da nebrisutemu dok mi ne pomognu !! :)

edit : daj ba momci ocel ko pomoc i zanima me mozel npr da se kupi kartica na kojo je GARMIN XT NAVIGACIJA i da ona radi na nekim starijim telefonima koji podrzavaju symbian

e jbt se svi umjesto da mi pomognete vi me zajeb**** sto neznam bosanski :S:S i za te gluposti ali vidim da je uzaludno postavljat temu poput ove na g.ba
Sve se zivo nalazi na Google-u. Samo ukucas tamo u search sta hoces.

btw.Svi prvo trebaju da traze na google , da pretraze dobro , ako nema onda postavi temu i mi cemo ti pomoci ...

@jaO : Newbiee :S
IceKing je napisao/la:
Sve se zivo nalazi na Google-u. Samo ukucas tamo u search sta hoces.

btw.Svi prvo trebaju da traze na google , da pretraze dobro , ako nema onda postavi temu i mi cemo ti pomoci ...

@jaO : Newbiee :s
pa dobro izvinjavam se nisam naso bot
sam al evoooo postavio sam i ti samo spamas shvatio bi ja to sve da si ti reko googlaj sljedeci put dosadan sim ... i dao primjerrr ali ti si samo zaspamo cao ako ces pomoc pomozi ako neces stfu :):)
edit na zoomovom linku meni nema nista sve zamrljano i bjeloo
ali ja mislim da je on jedva doceko da nekog zajeb*** i da moze napisat bote koristi google i da je uzeo prvi link sto je nasao da nije provjerio nista nego samo posto na moju temu
jaO je napisao/la:
pa dobro izvinjavam se nisam naso bot
sam al evoooo postavio sam i ti samo spamas shvatio bi ja to sve da si ti reko googlaj sljedeci put dosadan sim ... i dao primjerrr ali ti si samo zaspamo cao ako ces pomoc pomozi ako neces stfu :):)
edit na zoomovom linku meni nema nista sve zamrljano i bjeloo
ali ja mislim da je on jedva doceko da nekog zajeb*** i da moze napisat bote koristi google i da je uzeo prvi link sto je nasao da nije provjerio nista nego samo posto na moju temu
nauci prvo osnovna pravila bosanskog pravopisa...
THEN use google !!!
www.mobilnisvet.com
www.imamex.ba

N95 itd.
- Ja se nadam da ste dobili/procitali zadnju poruku od admina ..

- sve teme istog/slicnog sadrzaja ce biti izbrisane ..

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.