Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Redirekcija

124 pregleda · 5 odgovora · otvorena 28.12.2008. u 23:01

eh ovako raja , kako da napravim redirekciju izmedzu weba & foruma

znaci ovako : kada na nekom webu idem na forum i ono me prebaci na drugi foruim

znaci npr ovako bih ja zeljeo

da kada na www.pLg-gaming.mekisys.de neko ode na "forum" i da ga prebaci na www.pLg-gaming.tk , jeli to moguce , ako jeste moze li mi iko dati tut ili objasniti kako to da uradim

idi napravi button samo tagert taj tvoj site plg-gaming.tk .. i onda ce ga prebacit javi mi se na pm da ti ja napravim ako neznas

litle : pokazat cu ti za banner sve cu ti napravit sutra .. nemogu sad
imam jos jedno pitanje .... Kako da stavim banner na www.pLg-gaming.tk ( ima goe ono za banner , imam banner al neznam kako stavit)
e da ja usput pitam kad se tice ove teme
Ako napravim free forum i mogul ja na njega "hosting" stavit? Znam da se moze domena ali neznam moze li hosting...znaci da nis ne brisem i hosting stavim na free jel to moguce plz help :D
rexyx je napisao/la:
e da ja usput pitam kad se tice ove teme
Ako napravim free forum i mogul ja na njega "hosting" stavit? Znam da se moze domena ali neznam moze li hosting...znaci da nis ne brisem i hosting stavim na free jel to moguce plz help :d
Nije, ali mozhesh napraviti free hosting i na njega uploadat phpbb ( najvise se isplati ).

@tema : ja sam uvijek radio u dreamweaveru pa onda kada bih imao npr banner ili link na forum samo promjenish u svoju domenu.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.