Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Problem ...

102 pregleda · 11 odgovora · otvorena 28.12.2008. u 21:48

Jaran mi ima jedan mali(veliki) problem , pa je zamolio da dignem temu...

Pozz svima...Kada uđem u cs i pritisnem da odem na windows(tipka pored ctrla sa lijeve i alta sa desne strane), samo me ubacuje i izbacuje iz cs znaci sad sam u cs, sad na desktopu i tako par minuta i onda ostanem na cs....Plzz help jer nemogu da budem na msn dok igram cs :S...
Izmedju CTRL i ALT imaju dvije tipke :D:D:D
nc je napisao/la:
Izmedju CTRL i ALT imaju dvije tipke :d:d:d
a lol to je tema za mene posto necu da spamam...jarane ja pritisnem da izadem u windows na msn i samo tamo vamo :S
plzzzzz help velik je problem vala nez sta da radim samo ne govorite OBORI SISTEM
nc je napisao/la:
Izmedju CTRL i ALT imaju dvije tipke :d:d:d
u lijevom dijelu tastature... ma nemoj spamat valjda si skontao :@
rexyx je napisao/la:
a lol to je tema za mene posto necu da spamam...jarane ja pritisnem da izadem u windows na msn i samo tamo vamo :s
plzzzzz help velik je problem vala nez sta da radim samo ne govorite OBORI SISTEM
Mozda ti se zaglavi Win tipka?

Edit: Probaj udarit' malo jace u tastaturu.
nc je napisao/la:
Mozda ti se zaglavi Win tipka?

Edit: Probaj udarit' malo jace u tastaturu.
ma jok nije to :D
btw. da nije virus ili sta joj da sam stavio na temi 200 bodova za 2 min bi vidio 50 odgovora....
Desavao mi se isti problem nesto ti se zaglavilo ispod tipke. Skini tu tipku i ocisti sve sto ima ispod nje i moci ce :) meni je tako bilo sa CTRL haha cijelu mapu ducko
Tako je to kad jedete 5 obroka pred pcom :)

Međutim imao sam i ja tastaturu ima mjesec promjenio.. 4 godine valjala... al jebiga unutra da sam otvorio naso bih mrtwih zivotinja hh :D
idi video pa onda imas run windows stavi npr 1024 x 768 kod mene je tako i run windows i onda ok i onda ce ti biti mal prozor kad uces na msn samo esc pritisnes da ti ne leti mis i na msn RUN IN A WINDOWS ..
ev slika kako je kod mene
probaj izlazit sa ctrl + esc
yoyeTM87 je napisao/la:
Tako je to kad jedete 5 obroka pred pcom :)

Međutim imao sam i ja tastaturu ima mjesec promjenio.. 4 godine valjala... al jebiga unutra da sam otvorio naso bih mrtwih zivotinja hh :d
ja kad bi svoju rastavio pola indije bi se moglo najest

@ topic
imas i sa desne strane win tipku :D

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.