Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Zaključana U kanti Poništeno pitanje 20 bodova

2 Problema sa racunarom

218 pregleda · 8 odgovora · otvorena 28.12.2008. u 18:31

Pozz.

Eh vako imam problema sa racunarom prvi ,
Krenuo sam da instaliram jedan hardware , i racunar mi se restartovao sam od sebe , ne znam zasto , ok nema veze , udjem i ocu novi da kreiram pise mi ovo ,:

Samo nemojte govoriti "system restore" ostalo moze ^^

2.Kad ubacim usb stick , i bilo koji od 5 slotova usb u racunaru , ocita mi al kada ga ocu otvoriti pise da se ne moze otvoriti fajl , ili kad ocu mobitel da prikopcam na pc pise ovo.

Onaj koji pomogne obadvoje dobit ce bodove.:)
To je i meni bilo prije 10 mjeseci kad sam uzeo novi PC, to sam riješio jednostavnim formatom.

Pokušaj u Device Manager instalirat/poništit te update.
probaj ugasit i upalit mobitel i meni je tako 1 bilo i ugasio i upalio mob i moze ..

i vidi u my computer imal removble disk .. i tuj udi

EDIT :sto edituj ba :S sad cu dobit shamar :S

a instal to preko SAFE MODA ! i radit ce ti..

nemoj moderator shamar pls
Prvi problem ti je sto Windows nakon tvog formatiranja nije prepoznao sve hardwaerske komponente, vjerovatno ti CD čitać nije prepoznao (meni tako bude kad formatiram, a nedavno sam) i zbog toga ti se skupa s windowsom automatski podgine i add hardware wizzard, (znas sta je pretpostavljam), koji ne dospusta instalaciju 2 hardwaerske kompeonente istovremeno. Kada ti se podigne windows, ikonica add hardwaera ti je u donjem desnom uglu, tu kliknu pa dovrsi proces.

Za drugi problem jedino moguce riješenje je da instaliras drivere svog mobilnog telefona na računar.
1. nemozes instalirat neki drajver jer ti se vec jedan instalira
2. zbog ovog prvog je 100% i to drugo jer i USB kad ubacis instalira drivere
jedino rijesenje je format
Kad reinstaliras windows on prepozna hardwer u tvom compu,ali kad ti radi comp i kad ti ubacis neki hardwerski dio u comp on ti ondmah neprepoznaje bez drivere u neekim slucajevima nikako.Da bi rjesio problem trebao bi formatirati HD odnosno reinstalirati windows.Jer sam vec imao taj problem pa znam.ovo je prvo a drugo moras u device menageru namajestiti da cita USB odnosno podesitit na ENABLE ako tonepomogne moras instalirat drivere
shoT_ je napisao/la:
1. nemozes instalirat neki drajver jer ti se vec jedan instalira
2. zbog ovog prvog je 100% i to drugo jer i USB kad ubacis instalira drivere
jedino rijesenje je format
1.Poceo sam instalirati jedan , i rr se PC, tako je zastopalo 100%

@ti gore sto kazes instaliraj drajvere za mob na pc, instaliranu su... mogli je prije sve al sada ne moze.
arnautovicemil je napisao/la:
1.Poceo sam instalirati jedan , i rr se PC, tako je zastopalo 100%

@ti gore sto kazes instaliraj drajvere za mob na pc, instaliranu su... mogli je prije sve al sada ne moze.
onda moras format il sistem restore
Nisi fino onstalirao ovo za Samsung Pc Suite, izaberi prvi drajver...

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.