Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Link U kanti

Drugi cs video clip!

176 pregleda · 20 odgovora · otvorena 28.12.2008. u 00:55

http://www.youtube.com/watch?v=aMF0lTmCJh4 nadam se da ce ovaj put biti bolje ocjene jer su jucer samo neki glasali za 10 jer je prvi !

Edit : swynY bgt nemoj prisustvovat ovoj temi!

Edit by Zookey : Svako ima pravo na svoje misljenje.
Tebi se stvarno ne mogu objasniti neke stvari ? Ili se samo pravis glup ?

Ajde bar kad ti je toliko stalo do toga uradi par stvari !
Skloni:
HLTV , bordere , metke, radar itd.
Poradi na kvalitetu (Nemoj na youtube)
I nadji NORMALNE (sa cwova) fragove

btw. 1 za nista. :$

Post dobio aplauz od Zookey

ZAR NE MOZETE SKONTATI DA SE CS FILM NE RADI OD PUBLIC FRAGOVA NEGO ONDA CW FRAGOVA.
Zookey je napisao/la:
ZAR NE MOZETE SKONTATI DA SE CS FILM NE RADI OD PUBLIC FRAGOVA NEGO ONDA CW FRAGOVA.
znam to ! ali sta cu ja sad kad nisam igro cw??
Windows_5 je napisao/la:
Pa ides na: HLTV.org, GOTFRAG.org, ili ovde i downloadujes ih

ccc

EDIT: Cuj cara nemoj prisustvovat temi XD Pa rodjace vidis da ti niko nije pohvalio "movie" al ajd
Windows_5 je napisao/la:
pa nadi ili osnuj klan igraj ba non stop svaki dan i nabavi sebi steam!!!!!
onda pucaj mixeve ne odljepljuj se od kompa i za par godina ces bit ko nov 9-)
Public kills, why? :S

Ovo svako moze uraditi, bez uvrede, clip nidje veze, 2 za trud :)
Windows_5 je napisao/la:
pa ti si glup eto sta je :D
Moj trailer od 50 sec je bolji od ovog od 2 min , pa btw sta je ovo...
kanta

thnak you, bye
brate ako pravis pravi za sebe, klip je drama ocajan,ne kenjam sad al je tako :S iskreno trebas jos mnogo mnogo igrat da bi nesto napravio,ja koji igram drama dugo nisam jos ni pokusao pravit ista,doduse ne interesuje me al ako te vec to fura,malo se vise zaigraj,malo nadji neku ekipicu i rokaj ili ako vec public sranja pravis,onda nek budu neki ludi high killovi a ne killovi koje bi rodjak moj pravio od 3 godine :*
ma znam za ovo ali ovo sam htjeo napravit da vidi raja jesam li dobro poceo onaj prvi je bio "TOTALNO" sranje ! zato sam se malo vise potrudio i ruzna mi je grafika zato sto kad sam ga normalno napravio 1 gb sve zauzima hajd se nacekaj da ga upload na youtube a ovako skino video coverter smanjio velicinu fajla malo ga pokvario jedino sto je bolje nego prosli put je duzina demoa i mjuza "ovo kazem po sljedeci put "SLJEDECI CE BITI BOLJI"!!!! 100 %
-1/10
muvi ti je za: - 1...neznam da li si citao ovu temu al ce ti bit od velike koristi ako nisi

http://www.gamers.ba/forum/32/48702/pravljenje-dobrog-cs-klipa-korak-po-korak-/

ovdje ti je jedan od najboljih objasnio sta treba ciniti !
chocoo je napisao/la:
muvi ti je za: - 1...neznam da li si citao ovu temu al ce ti bit od velike koristi ako nisi

http://www.gamers.ba/forum/32/48702/pravljenje-dobrog-cs-klipa-korak-po-korak-/

ovdje ti je jedan od najboljih objasnio sta treba ciniti !
trebam li vam nacrtat da nemogu pravit preko virtual duba?? sta vam je ljudi da mogu pravit preko tog virtuala sad bi dobio 10 a ne minus 1 ??
Windows_5 je napisao/la:
ma znam za ovo ali ovo sam htjeo napravit da vidi raja jesam li dobro poceo onaj prvi je bio "TOTALNO" sranje ! zato sam se malo vise potrudio i ruzna mi je grafika zato sto kad sam ga normalno napravio 1 gb sve zauzima hajd se nacekaj da ga upload na youtube a ovako skino video coverter smanjio velicinu fajla malo ga pokvario jedino sto je bolje nego prosli put je duzina demoa i mjuza "ovo kazem po sljedeci put "SLJEDECI CE BITI BOLJI"!!!! 100 %
Vjeruj mi i drugi ti je TOTALNO sranje XD
HAHAHAHAHAH XD
ahahahah smjesne muzike nimalo nepristoji
ruznog nisana

www.humor.ba

al dobro je za pocetak

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.