Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana U kanti

CS prob:D

129 pregleda · 7 odgovora · otvorena 27.12.2008. u 18:09

evo vako..nadam se da ce biti dobrih ljudi ..koji ce pomoc..: instaliro sam CS i sve to ...ali kad ga pokrenem rastartuje mi se racunar..posto vas smatram malo iskusnijim gamerima..mozetel mi pomoc..pls..UNAPRIJED HVALA..:D JOSH DA KAZEM::nije samo kod CSa tako ..vec i kod drugih igrica..:D
pa sto ba dvije teme :D
et procitaj http://www.gamers.ba/forum/10/28468/pc-mi-se-restartuje-kad-udjem-u-cs-/ btw imo si opciju trazi :D
reinstall, skini patch v21, izbrisi sa kompa sve sto je vezano za cs i ponovo install cs sa patchem v21 i to je to uzivaj u igri ako ti to nemoze onda samo sjedi i :*
iskljuci automaticaly reset tako sto odes na my comp - properties - advecent - startup & recoveri (settings) i dole na dnu deselektuj kvakicu automaticaly reset
Brate tako ti je i mom jaranu bilo
To mu se desavalo zato sto mu je u kompjutera ventilator lose radio
Kupi novi ventilator i zamjeni ga i sve ce biti ok :D
aj puno srece
I ZELIM APLAUZ OD ADMINA :D
salim se... :D
Kod mog druga je tako bilo. On je imao dva instalirana drivera od grafe i sam mu se restart. comp.. Trebao je izbrisati jedan da bi mu radilo.... PROBLEM JE BIO RJESEN
i meni je to bilo rr se komp i pojavi ti se neka slova na ekranu na 2-3 sec.Ja sam formatiro komp i sad mi je uredu sve :):)
Postoji mogucnost da ti se racunar zagrijava ? Otvori centralnu i usisaj pazljivo, ponasto obrati paznju na coolere da ih dobro ocistis. Mozda je i drugi razlog al posto se gasi kod svake igre vjerovatno nije do igre vec do PC-a javi jel uspjelo.

btw: pogresan podforum

@LEGEND1g: procitaj fino pitanje, nema sta reinstal CS kad je kod svake igre ;)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.