Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

megaklick wtf?

96 pregleda · 8 odgovora · otvorena 27.12.2008. u 17:13

danas mi je pravo spor net,ponekad me izbacuje sa msn :S
ali glavni problem je kad naprimjer odem na g.ba ili progaming.ba kad nesta podzem napisat npr.temu ili post izbaci mi www.megaklick.com pa neki eror jos pise neznam ni ja....
jedva sam napiso ovo
help pls!
skeniraj sa antivirusom, spyware doctor i sl. ias vjerovatno neki virus ili spyware ^_^
skala je napisao/la:
skeniraj sa antivirusom, spyware doctor i sl. ias vjerovatno neki virus ili spyware ^_^
da skeniram local disk c?
antivirus mi je Avira
_StoRm je napisao/la:
www.avg.com
LOL?????????????????????????????????????????
imam samo virus jedan za koji ja znam nemoze da otvori local disk na open pa moram ici explore....de mozda da update mozzilu ???neznam jel updateovana
rexyx je napisao/la:
da skeniram local disk c?
antivirus mi je Avira
sve skeniraj
rexyx je napisao/la:
LOL??
imam samo virus jedan za koji ja znam nemoze da otvori local disk na open pa moram ici explore....de mozda da update mozzilu neznam jel updateovana
care to sto nemozes otvorit na dvokilck je virus koji se zove "autorun.exe" nađi ga na search i obriši
shoT_ je napisao/la:
care to sto nemozes otvorit na dvokilck je virus koji se zove "autorun.exe" nađi ga na search i obriši
ma znam ja koji nacin da ga unistim ja mislim da tako nemoze ali kad upalim komp ja moram otic u safe mode a ja pritisnem f8 a nigdje safe mode vec mi nes drugo pokaze xd
rexyx je napisao/la:
ma znam ja koji nacin da ga unistim ja mislim da tako nemoze ali kad upalim komp ja moram otic u safe mode a ja pritisnem f8 a nigdje safe mode vec mi nes drugo pokaze xd
nemoj f8 pritiskat vec f5 to ti je safe mod al moras dok resetujes pritiskat i doce ti izbornik pise safe mod i jos svasta a ti izaberi safe mod

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.