Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Logo za Klan

292 pregleda · 18 odgovora · otvorena 27.12.2008. u 12:21

eh vako ako bi ko mogao napraviti logo za klan samo da pise [BiH Army] ali da je sminka logo, bio bih zahvalan i poslao bih kredita ko hoce cim napunim. obecajem. Hvala !!!
obecajem :S obecavam

;) 8 sec posla:*

Post dobio šamar od Mirzolinho

os da ti ja napravim logo.....
ako hoces javiii....
nije problem:D:D:D
netrebaju mi nikakvi krediti tu sam da pomognem:):D

jel valja
eh ovako, svi vi nesto obecajete kofa poslacete kredit, mi se ovdje lozimo etc. stoga to ti macku o rep objesi.Al da ne ispadne da spamam uradit cu ti logo.Bude edit za nekih pola sata. Cao !

edit:

uradio, evo u nekom ratnom je stilu   

desni klik -> view image

reci im Scandal 

Post dobio aplauz od skala

ja obecajem ko napravi dobar logo i bude trazio kredita ja cu dati nije svako isti da slaze !!!
HiT je napisao/la:
obecajem :S obecavam

;) 8 sec posla:*
Kad cete skontati sta je logo i ne lupati ko maks po diviziji?

nije nest al eto
[IMG]http://img205.imageshack.us/img205/4539/daawg0.jpg" border="0">
[/IMG]

Post dobio šamar od skala

HALO BA VI PRAVITE WALPAPER NECU TO HOCU LOGO STA VAM JE OVAJ LIK PRAVI U MAKEYOURDISPLAY. PA MOGU I JA TO HOCU PRAVI LOGO KO NE ZNA NEK NE STAVLJA BEZVEZE NISTA

edit by skala: iskljuci caps lock.

Post dobio šamar od skala

pa ako ste vech bih army

ev nesh i od mene NEDY google.ba ti dobar

NODI je napisao/la:
eh ovako, svi vi nesto obecajete kofa poslacete kredit, mi se ovdje lozimo etc. stoga to ti macku o rep objesi.Al da ne ispadne da spamam uradit cu ti logo.Bude edit za nekih pola sata. Cao !

edit:

uradio, evo u nekom ratnom je stilu   

desni klik -> view image

reci im Scandal 

ovo je odlicno samo mi se ne svidja sto je BiH prekomplikovano dobro je da je sve isto osim bih da nije vako kompikovano hocu da se vidi sta pise
Alija je napisao/la:
ovo je odlicno samo mi se ne svidja sto je BiH prekomplikovano dobro je da je sve isto osim bih da nije vako kompikovano hocu da se vidi sta pise
buraz znas li ti sta je logo ?

definicija glasi ovako :

Logo ili logotip je grafički znak, simbol ili ikona, koji označuje proizvod ili preduzeće.

Može se sastojati od slova, grafike i drugih kombinacija. Uloga loga je trenutno prepoznavanje proizvoda. Potpuni logo sastoji se od logotipa, ikone i slogana.

a ti sto trazis ne bi bio logo, kontas ?

a kako se ne moze procitati ocami bas je lagano

edit: ty skala ! (K)

skala nobbe sta samaras 

napravi nesto , umjesto tog udaranja XD

scandal ociglendno ne svacas ironiju ?

debilno kid 

Post dobio šamar od Mirzolinho

dinoxus je napisao/la:
buraz znas li ti sta je logo ? :d

definicija glasi ovako :

Logo ili logotip je grafički znak, simbol ili ikona, koji označuje proizvod ili preduzeće.

Može se sastojati od slova, grafike i drugih kombinacija. Uloga loga je trenutno prepoznavanje proizvoda. Potpuni logo sastoji se od logotipa, ikone i slogana.

pa nekazem da se nemoze procitati ali jeste teze malo i ja se uopste ne razumijem u logo da se razumijem ja bih napravio !!! ne bih ovdje od vas trazio onda :D
dinoxus je napisao/la:
buraz znas li ti sta je logo ? :d

definicija glasi ovako :

ja mislim da na tvom tzv logu pise HB a ne BH, nhf :)
• zamolio bih da razlikujete logo od wallpapera, Hvala

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.