Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

amx...mozda smara :)

242 pregleda · 8 odgovora · otvorena 26.12.2008. u 23:40

e, ovako, tj prvo pozdrav! :)

Zanimame da li moze neko, ako ima da stavi link za download plugina za ono /resetscore da ti namesti skor na 0 0..??? verovatno znate na sta mislim...:)
Nermin je napisao/la:
ev ti resetscore

http://rapidshare.com/files/177071096/resetscore.amxx.html

a rank restartujes tako sto ides amxmodx/data/ pa pise winocx tu udi u idi clear stats
i yes i izadi
i restartovan je rank ali mora tad biti ugasen server!

mozel aplauz :$
neces nikad aplauz dobit. Sta prosis vise :S

extibo

Post dobio šamar od Souren

Nermin je napisao/la:
ev ti resetscore

http://rapidshare.com/files/177071096/resetscore.amxx.html

a rank restartujes tako sto ides amxmodx/data/ pa pise winocx tu udi u idi clear stats
i yes i izadi
i restartovan je rank ali mora tad biti ugasen server!

mozel aplauz :$
warez... nes nikad dobit aplauz mos jedino dobit ban sto je sigurno :S:S:S:S:S:S:S

Post dobio šamar od Souren

TomY je napisao/la:
warez... nes nikad dobit aplauz mos jedino dobit ban sto je sigurno :S:S:S:S:S:S:S
Kakav warez boziji?
Meni nije jasno ova 2 iznad mene , sta vi imate protiv momka sto pomaze ? pa sta ako je trazio aplauz i zaradio ga je, pomogao je momku,citam njegove postove , skoro na svakoj temi vezano za CS pomogne nekome, svaka ti cast.

@tomislav, ako kazes da je zabranjeno postavljanje linkova od drugih stranica, kolko je ljudi trebalo da dobije ban do sada?
radi youtube, gotfrag , sk gaming i tako ?

@pa zavisi od kojeg linka si dobio ban, mozda wareza , ovo nije "warez".

@jos nesto , zar nisi mogo sve u jednom postu napisati , ty editovati , a ne 3 posta za redom ^^.

@eto u profilu pod "web" ti je warez site.
je napisao/la:
Finta je u tome sta je uploadovano na Rapidshare, a ne da li jeste ili nije Rapidshare link.
ovih svojih 5 postova koji vrijedjaju druge si mogao staviti u jednog i ostaviti ljude koji pomazu na miru

EDIT:
i da je ovo "warez" oni nece dobit ban jer pomazu! gamers.ba je zajednica u kojoj mozes trazit pomoc ili je dat ali nebi trebao vrijedjat! i tomislave oni su tebi dali ban jer si vjerovatno kao i sada u svakoj temi po 10 postova pisao u kojima vrijedjas druge
lock

ne spamajte

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.