Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Youtube?

185 pregleda · 14 odgovora · otvorena 26.12.2008. u 22:25

imam jedan problem zellim da svoj video clip uploadam na youtube ali me nesto zeza :S udjem na svoj acc i sve lijepo odem gore u cosku upload i kliken na onu strelicu i kliknem Video file klikenm i tu i da stavim svoj video zove 2312.avi i cekam da se upload vec 1 sat da li je to normalno ili je do mene ili fajla (usput video clip ima 325 mb) ??
Maximum upload je 100 mb.
Stoga doci ce do 100 mb i prekinut...da to je normalno,ja sam 81 mb uploado pola sata na navodno najjacoj konekciji u BiH(adsl9gb)
nyonyo je napisao/la:
Maximum upload je 100 mb.
Stoga doci ce do 100 mb i prekinut...da to je normalno,ja sam 81 mb uploado pola sata na navodno najjacoj konekciji u BiH(adsl9gb)
pise 339.177 kb ? jel to 339 mb?
do tebe probaj nekako smanjit avi fajl puno zauzma ..
Windows_5 je napisao/la:
nevjerujem da ti je toliko movie sigurno nisi prebacio u format koji treba
Windows_5 je napisao/la:
Smanji ga ispod 100MB, pa onda upload.
A do 100MB inace dugo treba da se upload, sve u zavisnosti od brzine upload-a.
Windows_5 je napisao/la:
Da, ovako ces uraditi...skini Total video converter(google.ba), samo ukucaj download Total video converter, ispast ce ti trial verzija 100% i smanji video, nece puno otici kvaliteta a dosta ce ga smanjit...
GL
NEMOZE ti to upload...

i normala da i ako moze toliko da bi ti trajalo i duze :D
rexyx je napisao/la:
i mene cudi ? video traje 1 min, i 45 sec.? vjerovatno je do formata
rexyx je napisao/la:
koji bi trebo format stavit a da nije avi?
Windows_5 je napisao/la:
ma moze oko 10 min movie ili mozda al nisam siguran vise a za 1:50 naravno da moze...:D
Pa samo smanjis video i onda ces moc......Pokusaj preko super c da smanjis video
Windows_5 je napisao/la:
WMV ti je najbolje da stavis
evo promjenio sam format stavio sam u mp4 nisam znao :S 6 mb valjda nece dugo :D
ako imas nnero7 mozes najlakse pretvoriti u MP4 odma tu odredjujes po svome koliko ce zauzimat video a i vidis koliko spada kvaliteta ja uvijek tako pretvaram i super je.Znaci udjes u neru7 zatim na kategoriu PHOTO AND VIDEO pa onda na CONVERT DVD-VIDEO MOVIES TO NERO DIGITAL,ali nemoj brinut nemora to biti DVD pa da mozes pretvorit,mozes ubacivat sta god hoces(avi,mpeg,itd)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.