Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Poništeno pitanje

GAMERS.ba - BH Gaming Community

584 pregleda · 16 odgovora · otvorena 17.10.2005. u 12:37

eh vako uskoro cu pocet igrat na Dunemaulu sha mi savjetujete ... Elf Druid , Ud Priest , Troll shaman , Human Warlock ... thx
uzmes sta hoces samo igraj s hordom
ima nas puno s balkana ,vecina je u guildu Prvaci u Tepanje (ne pitaj me sta znaci ,ni ja nemam pojma).Ja igram s orc hunterom ime Azraill pa vidimo se u igri.
priest se trazi a i warlock,previse shamana i rogue-ova pa ti biraj
e ovako zapitaj se dali imas mozga bar malo. Pitas se ZASTO
Zato sto hoces da igras i nabrajas neke glooposti , pod br.1 prvo odlucis na koju ces stranu a ne hocu li UN ovo ili ELF ono.
Vecina iz Sarajeva kako ja znam igraju na strani HORDE
Ali prvo se raspitaj za GLAVU lol

Ma samo nemoj rogua... neces nikad fina gilda nac
I da... uzmi horde ako oces sa nama odavdje da igras
pa haj da i ja udjem samo neznam ip ? ja sam igro na beckup serveru od ovog i 28 sam lvl tauren druid !

dajte mi IP ot tog servera !
bK je napisao/la:
pa haj da i ja udjem samo neznam ip ? ja sam igro na beckup serveru od ovog i 28 sam lvl tauren druid !

dajte mi IP ot tog servera !

Ako mozda nisi shvatio ovdje se prica o originalnom serveru tj. blizzu.Ima on svoj ip ali to nije to
hmmm pa nisam znao da se on zove Dunemaul !

a nemogu da vjerujem odakle vas tolko na orginalu !

i svi ste dali po 100 km za wow i josh 30 km mjesecno ??
prvo Blood samo tebi smeta zato suti rtd .... ee a za ostale ev vam moj msn [email uklonjen] da se dog ako ste svi horda onda cu i ja bit thx na savjetu
b-seeker je napisao/la:
e ovako zapitaj se dali imas mozga bar malo. Pitas se ZASTO
Zato sto hoces da igras i nabrajas neke glooposti , pod br.1 prvo odlucis na koju ces stranu a ne hocu li UN ovo ili ELF ono.
Vecina iz Sarajeva kako ja znam igraju na strani HORDE
Ali prvo se raspitaj za GLAVU lol

a sta mislis maloumac da se ti zapitas jesi ti normalan....vec drugi odgovor kako napadas druge...sta ti majke ti znas da vecina iz Sarajeva igra na strani horde...hajde cuti balonja jedan odvratni vidio ovaj post prije kako iz Bosne vecina igra na strani horde i ti sad dosao tu pametovati...ako nemas pojma o cemu je rijec onda majke ti cuti...pametniji si kad cutis...

covjek je fino pitao za pomoc,jer da ne bi dzabe gubio vrijeme nabijajuci level sa nekom mozda slabom klasom...bolje iz pocetka krenuti sa dobrim,jer nije bas lako level-e nabijati...
i ti se nasao pitati da li ima mozga bar malo.. glup si za stotinu ljudi
Ma smiri se jaro nisam ja sve ljude poducavao a i upravu si treba sutiti kad ne'a veze
ma upravu si bega, samo da dobije post vise Spamer
warlock pwnage :=)
igram WOW na Dunemaul-u vec 20 dana al sam na strani aliance lvl33Nightelf Druid pa ako ima iko iz bih neka se javi nick Errolyn , ili mail [email uklonjen]
Sta ces na Dunemaulu, prebaci se jos dok si sitan lvl na neki svjez server tek dignut, i da je bez transfera sa drugih servera...moj savjet tebi i drugima... ;P
ma illidan server rox, em sto je pvp, em sto mu je populacija high, em sto ima cool ime ^^
dodji ba na illidanu kakav dunemaul? wtf?

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.