Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

HNS CS 1.6 SERVER awp_rooftops

321 pregled · 11 odgovora · otvorena 25.12.2008. u 15:55

Pozzdrav!

Znaci zanima me da li iko igra HNS i sto vishe domacih da se tako izrazim ip-ova od ovih servera.

Zamolio bih da ne dajete neke servere "lijeve" koje ste nasli kad ste usli u steam,prebacili na internet ukucali u change filter i to je to..Znaci to NE! Jer to mogu i sam uradit.

I valjalo bi da se skupimo ovako ko igra ovo sranje da se gonjamo malo^^

Zahvaljujem ^^
87.98.208.68:27017

Eto ga brat moj tu ti igraju dosta domaci igraci kako hrvati tako i bosnjaci srbi

eo ovdje ti na ovom srv igraju :

skicha
haruN
Miller
... ne mogu se sjetiti ima ih 10ak ae brate cuvaj se (K)

Post dobio aplauz od neO

haruN je napisao/la:

Eto ga brat moj tu ti igraju dosta domaci igraci kako hrvati tako i bosnjaci srbi

eo ovdje ti na ovom srv igraju :

skicha
haruN
Miller
... ne mogu se sjetiti ima ih 10ak ae brate cuvaj se (K)
Pa maca ti znash da sam ja najjaci u ovome (A)
ved00 je napisao/la:
Pa maca ti znash da sam ja najjaci u ovome (A)
Normala brate

zakljucacu temu nadam se da sam ti pomogao
85.14.224.64:27015

To ti je HNS sa nekim blockovima (kockama) od koje odskaces, ujedno i snijeg pada, bombe su kao grudve od snijega, uglavnom skontaces ako malo budes poigrao, ima jos jedan editovati cu post, trenutno ga nemam u Favorites xD.

Post dobio aplauz od haruN

i ja htio otvoriti temu oko toga :P
znam samo da ja,ti i harun igramo :P ostali slabo... + i ko igra slabo skace :P
ja svaki dan skacem ali laguje pa gubim zivce i brzo izadjem :P
bas bi bilo ql da npr. nasi iz Bih naprave takav server :P sa Hide N Seek ..(awp_rooftops) ne da je extra.. pogotovo sa trampolinima :P
eo ip ako hoce ko igrati :P

+ imaju serveri koji su HNS ali nisu mapa rooftops.. nego nuke,d2,dust,inferno itd.. i skaces sa kutija na kutije.. sakrivas se.. imas svasta nesto eo ip.. najjaci server Benja :
85.190.9.248:27015

Post dobio aplauz od Souren

Hajmo ba i mi napravit' jedan HNS server

Ja sve po n'akim rumunskim serverima
nije mi nesto ali da vas pitam posto mi je kad je skidalo modele i to skinulo neke warcraft modele ima li tu ikakvih mociju?
Hvala svima puno ste pomogli.

Drama bi bilo da imamo nash server ovako poznate raje, tamo upadnem ownam ne znam ni koga ownam :p Ovako bi bar domacine owna-o ^^ hehe
ved00 je napisao/la:
Hvala svima puno ste pomogli.

Drama bi bilo da imamo nash server ovako poznate raje, tamo upadnem ownam ne znam ni koga ownam :p Ovako bi bar domacine owna-o ^^ hehe :-[
kako ti je nick na tom serveru
evo ja sam poceo HnS ali se zivciram jer neznam skakat :D cak sam i stavio nick -HnS- BeGGiNeR dok ne naucim malo bolje skakat :D

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.