MOŽE U ZANIMLJIVE?
- Ja sam samo vagabundo, samnom igrati to je ludo ?

- I šta sad?
- Nek se zna, jednom se živi!
- Ja volim čitovati, čit mi u krvi, rodio sam se sa WH-om..
- Btw, simpson i tako ti napaćeni idioti, malo nekad izađi iz te igraone kužiš?
Nemam ja vremena da se zajebavam sa igricama ko ti.. Znači evo ti ovo kopiraj po svim gaming forumima nek se zna, ja, Alexej sam čiter.. i šta sad?
- Hoš autogram?
- Nećeš ga dobit i da tražiš a znam da nebi nikad tražio al živi bili pa videli...
- Srećan Božić onima koji slave i želim vam puno AIMBOT killova u životu...
- HEJ BA, TREBAM LI SE UBIT ŠTO SAM ČITER?
PA JA SAM PONOSAN
.. JA SAM ORIGINALAN ...
- Ah da, možemo čivotavti na steamu koliko hoćeš i kad hoćeš, moj steam se nemože banovati ...
- Eto toliko, mrzi me dalje mumlati beze, sad spamajte dok WERTA ne lockuje i tako nešta slično..
- VOLIM VAAAAAAS
- ZA KRAJ
- Magla na mom prozoru, miriše na nevolju, noćas sam ti tako sam, kiša pere ulice, gde si moja ludice, još bi nešto da ti dam? Wh ili Aim ?
- Ja sam samo vagabundo, samnom igrati to je ludo ?
- I šta sad?
- Nek se zna, jednom se živi!
- Ja volim čitovati, čit mi u krvi, rodio sam se sa WH-om..
- Btw, simpson i tako ti napaćeni idioti, malo nekad izađi iz te igraone kužiš?
Nemam ja vremena da se zajebavam sa igricama ko ti.. Znači evo ti ovo kopiraj po svim gaming forumima nek se zna, ja, Alexej sam čiter.. i šta sad?
- Hoš autogram?
- Nećeš ga dobit i da tražiš a znam da nebi nikad tražio al živi bili pa videli...
- Srećan Božić onima koji slave i želim vam puno AIMBOT killova u životu...
- HEJ BA, TREBAM LI SE UBIT ŠTO SAM ČITER?
PA JA SAM PONOSAN
.. JA SAM ORIGINALAN ...- Ah da, možemo čivotavti na steamu koliko hoćeš i kad hoćeš, moj steam se nemože banovati ...
- Eto toliko, mrzi me dalje mumlati beze, sad spamajte dok WERTA ne lockuje i tako nešta slično..
- VOLIM VAAAAAAS
- ZA KRAJ
- Magla na mom prozoru, miriše na nevolju, noćas sam ti tako sam, kiša pere ulice, gde si moja ludice, još bi nešto da ti dam? Wh ili Aim ?
8-)