Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana U kanti

Amx Plugins, need help

106 pregleda · 7 odgovora · otvorena 24.12.2008. u 15:11

imam dosta problema kad je amx u pitanju i nikad se ne mogu sjetiti sta mi sve treba da strpam sve to u jednu temu al eto. . .
dakle

1. Kako da ukljucim na serveru ono /hp /me headshot sound itd ( mislim da je to statsme). Ubacim ja to na server ali mi ispisuje sve nule, rank-0. . .kako da napravim to da radi, ako moze linkove da ne skinem nesto sto ne radi, treba mi i za linux i za win

2. Da li mogu na dedicated serveru napraviti staticnu IP adresu, da mi se ne mjenja stalno, imam net sa dinamickom

3. Da li ded. server moze biti ON 24h dnevno bez da mi je komp upaljen

AMX MOD X
eto to je za sad to. . .poz

Koristio sam opciju trazi ali nije mi pomogla kao i inace
1. skini statsme . ako neznas upload cu ti ja link

2. konaktiraj provajdera i pitaj moze li

3. nemoze
1.statsme i znam ti ja sve podesiti

2. neznam:|

3. nemoze!
1. plugins statscfg.amxx
link ;: http://rapidshare.com/files/176395686/statscfg.amxx.html

2.static ip 20 KM
3. Ne moze!
m0lixxx je napisao/la:
1.statsme i znam ti ja sve podesiti

2. neznam:|

3. nemoze!
mogu li dobiti tvoj msn?
kako onda rade pravi serveri 24h dnevno?? da li su racunari non stop ukljuceni? molim vas objasnite mi to

edit:
sjetio sam se jos neceg, kako se zove plugin da admin nekako izvrne ekran, skroz cudna slika, oni to zovu drogama, kao admin je dao drogu tom i tom. . .i kako se zove plugin da kad gadjam nekog npr kroz zid da mi se plavim slovima na ekranu ispise koliko im oduzimam hp-a a crvenim kad oni mene gadjaju, znam da je bilo price skoro o tome al da ne trazim ako mi mozete onako usput reci
aj dam ti msn pa ti kazem jer sam imo srv pa znam!
1. statsme imas ako je ova nova vezija amxmodx - a , i onda u konzolu ukucaj amxmodmenu , pa idi plugins i imas tamo sta hoces On a sta OFF !

2. Mozes napravit ima tut cek ako nadjem biti ce edit !

3. HAHHAHAHAHHA cuj 24/7 da radi server a da nije comp upaljen

mozes kad ga iznajmis od nekog

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.