Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Riješeno 20 bodova

N

209 pregleda · 20 odgovora · otvorena 24.12.2008. u 09:13

Ovako nisam igro cs jedno godinu i ja reko odo opet malo pucat8-)
Kad sam instalirao i poceo igrat prijemjetio sam da je grafika skroz slaba sve vidim kao neke male kockice naci opste nije isto kao prije(nezz kako cu se izrazit)Uglavnom ja sam otisao na options/video i vidio da je namjesteno na Software mode Ja ga prebacim na OpenGL mode kad otvori mi se proyorcic na kojem pise:
The specified video mode is not suported.
The game will now run in Software mode.
Ja ne kontam u cemu je problem mogul gdje downloadovat taj opengl il kupit?
Evo 20 bodova neam vise

Samo ne govori reinstal!! :S
Koja ti je GRAFICKA ako ti je nVIDIA iskljuci vSync i Conformant Texture clamp na "Use OpenGl specification" bar tako meni stima! Imao sam isti problem i ovo uradio!
jbg ako hoces pomoc moram ti reci da reinstal cs ... i meni je tako bilo reinstalirao cs i normala sve i opet mi se dogodilo formatirao cs i normala sad sve....znaci nije do graficke;)

(reinstaliraj ako ti ne moze formatiraj komp mozda ti je do virusa) 
Jesil instaliro drivere od graficke ?

Meni se to pojavljivalo kad sam instal Vistu ultimate 
Prvo nemozes kupiti opengl !
To ti je do pc znam kod nas u igraoni kad se nakupi virusa ili kad neko cacka po grafickoj isto tako bude !
A sta ti fali reinstal cs?Spasis slike i demo-e i to ti je 15 minuta posla!
Ako to ne uspije onda system restore ili xp restore !

moze biti do cs-a a i do pre-opterecenja PC-a

Npr. ja sam u skoli cs mogao igrati samo na 3d3 sto puno losije od OpenGl ali i puno bolje od softvarea !!!

ipak preboja da dignesh fps ili otidi u advanced opcije graficke i kad widissh 3D OPTIONS prebaci na forec off!!
Graficka 100 %

Ni ja nisam mogao opengl pa ja uvijek stavljo d3d ili kako vise , ulgavnom ono srednje 

Iako iskreno kad sam kupio novu graf , nije neka big dil razlika izmedju nje i d3d  

btw: Ako bi ti graficku kupovao samo radi toga , bolje ostani na toj svoj , jer ti se ne isplati , ali je mozes kupiti jer sada izlaze sve novije igrice i traze bolju konf.
eh brate i meni se to desavalo davno ja sam reinstall cs i onda je ok radilo usput skini i patch V21.Probaj i ti reinstall cs ako mogne mogne ako ne mogne nikom nista.Umalo da zaboravim meni se to desilo nakon par puta poslije reinstallacije pa sam ja stalno to radio i igrao mozda jedno 3 dana sa tim kockicama i dojadilo mi vise i ja promijenim na open GL i moglo mi onda fino raditi ali sam prije toga kupio novu graficku...

Pozz
Rješenje
Ovako.
Desavalo se to vecini.
Ne moras reinstall CS, reinstall graficku.
U zavisnosti od tipa graficke, udji u setup (ATI Catalyst Center, ako je ATI, za Nvidia sam zaboravio)
Onda nadjes 3D ili OpelGL settings.
Podesi VSync na off.
Kad udjes u CS, kucaj developer 1 (ovo pomaze i FPS-u)
Reinstall tako da prvo izbrises postojece, a zatim download i install najnovije drivere.
Ukoliko ovo ne pomogne, probaj zamijeniti graficku. Stavi od jarana kod sebe pa vidi kako radi. Stavi ti svoju kod jarana pa vidi moze li raditi.
Probaj to, pa se javi ako ne uspijes nista.
aj neserite vise svega vam....care i meni je to bilo skini odgovarajuce drivere za svoju grafu i sve ce bit ok 1000000000000000000000000 posto ! ;)
reinstal...

to je stoo posto :D

i drajevere instaliraj od grafe :D
meni je bilo tako na starom racunaru, kada su windowsovi driveri za grafu onda ne radi open GL nego moraju nVidini ili ATI-evi biti, u zavisnosti koja ti je graficka. Samo instaliraj najnovije drivere i sve ce bit OK

sretno ;)
nisi instaliro drivere za graficku!!
tako je i meni bilo.
kod mene je graficka nvidia i fol ja instaliro driver sa CD-a sto je doso uz nju i taj mi se problem pojavljivo.
i onda skino sa neta drivere i sve Ok radi!!
et... pokusaj na ovaj nacin rijesit:D
Instaliraj driver od graficke do nje je 100%

I meni se desavalo.

Post dobio aplauz od bushidO.

eh tako je i meni bilo ocami ...

ovako upali komp i ako imas dole na centralnoj malu tipku restart pritisni je par puta.. onda rr komp promjeni na openGl i sve ce biti normalno ....

Ako je to to sto ja mislim da je to onda ce biti uredu 
Drajveri za grafu

kucaj u google donwload (naziv tvoje graficke) openGL drivers free

ovo free je sam da ne bi trazilo one warez sajtove sto moras platit

i kad skine izbrisi stare instal ovo i to je to rado 100% jer ja sma na 16 grafickoj bez drajvera igro na software nije moglo openGL fino skinem drajvere malo se istaptim dok nadjem i kad sam skino pici openGL bez beda 8-)
driver za graficku ... i zato ne moze da primi OPENGL .... reci mi na pm koji ti je driver naci cu ti a dobio si cd-ove uz pc za grafu i ubaci idi my computer devace manager idi idi video controle upadate driver i idi ubaci cd i idi next
Pod no1. instaliraj drivere za graficku kartu!

ALI JOS VAZNIJE!

Instaliraj Software (Nvidia/ati control panel) od graficke

imo mi rodjak isti problem. Imo drivere instalisane ali nismo Nvidia control panel instalirali. kad smo to uradili onda je sve bilo OK
Imao isti problem, instaliraj drivere za graficq xD

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.