Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

server

132 pregleda · 11 odgovora · otvorena 23.12.2008. u 19:02

ee ovako imam neki server jucer sam postavljao neku temu slucajno sam sebe bann znaci kako da napravim novi jer na ovaj vise nemogu uci kako novi preko dedicaateda...:D:D:D:D
Ako si pravio preko DEDICATED opet mozes uci na neki nacin, te se sve RR! A imas i FTP ako si HEAD ADMIN sam sebe mozes unbann! Ako ni jedno ne moze reinstall AMX! Ili RR Modem!
Ako ti je net "Cable" mozes promeniti ip restartovanjem modema i hostovati koji zelishhh server ;)
Napravis dedicated (ime, odaberes internet, rcon itd) i kad napravis server kucas:

sv_lan 5

ili

sv_lan 0

(nekima radi 5 [kao meni] a nekima 0 )
andrOx je napisao/la:
Ako si pravio preko DEDICATED opet mozes uci na neki nacin, te se sve RR! A imas i FTP ako si HEAD ADMIN sam sebe mozes unbann! Ako ni jedno ne moze reinstall AMX! Ili RR Modem!
nemoze jarane juce sam imao milion odgovora znam da nemoze nikako nema ip kad je dodam kontas.:D
andrOx je napisao/la:
potpisujem :D owo ti je rjesenje :P
ako bar znas koji ti je rcon od servera mozes sebe unbanovati, preko programa HLSW
mozes ga skinuti:
http://www.hlsw.org/
ali se moras registrovati

$aplauz
tiannasrb je napisao/la:
Ako ti je net "Cable" mozes promeniti ip restartovanjem modema i hostovati koji zelishhh server ;)
kako to mislis hostovat da bude uvijek upaljen
n3oxs je napisao/la:
kako to mislis hostovat da bude uvijek upaljen
pa imas ti dedicated servere , i masine na kojima mozes hostovati vise game servera da rade 24 / 7.

ali ja verujem da je u njega dedicated ;)
jeli ti public??? ako ti je public dadnes nekom admina i on tebe unban ;) ako je preko dedicateda sam sebe unban preko FTP :)
Cloud je napisao/la:
Napravis dedicated (ime, odaberes internet, rcon itd) i kad napravis server kucas:

sv_lan 5

ili

sv_lan 0

(nekima radi 5 [kao meni] a nekima 0 :))
U jeziku kompjutera ne postoji 5 vec samo 1 ili 0
1 ON
0 OFF

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.