Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Link

NoviSad Comunitty

15 pregleda · 0 odgovora · otvorena 23.12.2008. u 10:49

Eh vako uz molbu administratora ovog sajta zamolio me da ovo stavim ovde.

Postanite nas clan, druzite se sa nama na forumu, diskutujte sa svima, upoznajte nove clanove i steknite nova prijateljstva. Zeleo bih da imamo sto vise redovnih clanova na furumu, da se sto vise druzimo, postujemo razne stvati itd...

Naravno zeleo bih da dodam, da stvaranjem veceg community upecemo da dignemo jos vise servera, zatim da sredimo forum, sajt i ostalo... A posle cak i da dodelimo neke nagrade za najaktivnije korisnike foruma i servera.

Nagrade za sad ne mogu nista da obecam, to ce doci vremenom. Planirao sam da kad budemo postali mnogo jaci podelimo nekoliko STEAM ACC, RAPIDSHARE ACC, Forume, Sajtove itd.

Nadam se da cu sa ovim nesto postici, tj. da cu dobiti od vas bolju podrsku oko ovoga.

Xvlala jos jednom svima koji me podrzavaju, mali sale !

Ovaj sajt treba da skupi 2000 clanova kako bi dobio google reklamu a onaj koji se potrudi oko dovodjenja clanova dobice i gore navedeno(Rapidshare,Steam acc itd...).Na vama je samo da se registrujete. Jeste da je forum free ali je veoma doradjen (nadam se)
Ova ekipa ima i svoje servere 2 puba i 2 cw servera (ip necu stavljati zbog reklamiranja)a admine mozete dobiti svojom redovnoscu i redovnoscu na forumu

Vi se registrujte i budite stalan clan naseg Comunittyja

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.