Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Michael Jackson Umire ??

98 pregleda · 7 odgovora · otvorena 23.12.2008. u 00:52

Kralj popa Michael Jackoson je polu slijep, ima unutrašnja krvarenja i hitno mu je potrebna transplantacija pluća.
Michael Jackson
Michael Jacksonu u srpnju ove godine već nije bio dobro

Kako tvrdi autor nove biografije Michaela Jacksona, Ian Halperin, kralju popa nije ostalo još puno od života. Po Halperinu, 50-godišnji Jakson godinama boluje od deficijencije alfa-1-antitripsina, genetski nasljedne bolesti koja mu je polako ali sigurno uništila pluća i druge unutarnje organe.

'Već godinama je bolestan, a u zadnje vrijeme stanje se pogoršalo. Michaelu je hitno potrebna transplantacija pluća, ali on je preslab za operaciju. No, najopasnija su unutrašnja kvarenja od kojih pati u zadnje vrijeme. Ona bi ga mogla ubiti.', izjavio je Halperin za časopis InTouch Weekly.

Michael je navodno tako slab da jedva može pričati, a vijest je potvrdio i Jermaine Jackson, brat pop ikone: 'Trenutačno mu stvarno nije dobro. Ovo je za sve nas jako težak trenutak.'

c/P :S
boli ga qrac umrijet ce ko bjelac
mah ..

da nije onoliko puta operisao facu sad bi mogao podnjeti operaciju..

jeste manijak to nema govora, ali realno je kralj

ne znam je li idalje u Bruneju....

jbga....
sto jest jest M.J je bio kralj i ostat ce..niko nikad nece ponoviti hitove poput Billy Jean, 2000Watts, They dont really care about us, etc..Stvarno mi je zao ako je ovo istina..
Neka kupi brate pluca kako je kupio nos i sve ostalo sta ima na sebi.......nikad nisam ga nesto volio pa tako ni sada nemam nekog respekta prema njemu...

to je moje misljenje:*
Boli ga , imat ce najvecu dzenazu XD pr0

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.