Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

cod5 multiplayer problem

112 pregleda · 13 odgovora · otvorena 22.12.2008. u 19:28

mozel mi iko pomoci sti mi izbaci dont send report kada kliknem na ikonu multiplayer.pokusajem na crackovan server ali svejedno nemogu ni doci do toga jer cim dodje ono retriving accounts information odma me izbaci na desktop
Ne razumem se nesto u CoD ..

Al verovatno ne valja crack
E ovako najakse je da reinstaliras cod , ali kada bude trazio select online acc ti ides cancel , otvoris consolu poslije i kucas connect [ip], a sad mozes bez reins tako sto ces biti disconnect kad udjes u cod, onda cancel onaj online profile , ides alt+tab i connect se , udjes u igricu i na serrver :D ett :D
izbaci li ti error ili piseli ti ista kad te izbaci?
pise unhalded exception caught (ili tako nesto , teske su rijeci :D) jos uvijek vrijedi ono sto sam rekao :D
HAUSaufGABEN je napisao/la:
pise unhalded exception caught (ili tako nesto , teske su rijeci :D) jos uvijek vrijedi ono sto sam rekao :D
http://www.gamers.ba/forum/5/54120/cod-waw-troubleshooter-nesto-kao-faq-/8-)

Post dobio aplauz od SilverBoy

E ovako najakse je da reinstaliras cod , ali kada bude trazio select online acc ti ides cancel , otvoris consolu poslije i kucas connect [ip], a sad mozes bez reins tako sto ces biti disconnect kad udjes u cod, onda cancel onaj online profile , ides alt+tab i connect se , udjes u igricu i na serrver  ett 
a jel punk buster mora biti ukljucen ili iskljucen
Ukljuci pb i skini pbsetup sa neta kako bi ga upgrade ;) Mislim moze a i ne mora svejedno meni je radilo i ovako i onako :D
Ukljuci pb i skini pbsetup sa neta kako bi ga upgrade  Mislim moze a i ne mora svejedno meni je radilo i ovako i onako 
al mozes li mi objasniti zasto sada nemogu promjeniti ime znas nema sad ni ono unknow soldier uopce nepostoji pa da bi ja promijenio ime a punk buster me odma izbaci iz servera sto nemam imena.imal mozda veze sto sam odma instalirao patch pa mozda sad zato nemam
otvori konzolu kucaj /name [nick] 
izvini molim te sto te smaram sa ovom al nisam bas iskusan.pa da te pitam kako cu to uradit evo ja otvorim konzolu i ukucam /name mersobosna pa kliknem enter pa onda opet otvorim konzolu i ukucam IP pa se igra loadira pa me opet izbaci punkbuster sto nemam imena znas ono player name disalowed
Ne znam :D:D pitaj rYl-a ili xE0N-a oni znaju vise et barem sam se potrudio koliko mogu ali stvarno ne znam!! nisam ni ja nesto iskusan ugl vise kod CoD-a 4
mssmp3.asi projmeni u nesto drugo npr mssmp3.daa i radit ce.....ili promjeni 16 bit, 44100 cd quality zvuk!!!!

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.