Evo jedna veoma dobra browser igra za koju vjerujem nije culo mnogo ljudi. MMORPG uraden na novi, interesantniji nacin. U igri ima brdo svega da se otkrije, igram je vec duze vremena i predobra je sve vrijeme.
Ovaj gore link nije kao kod svake GameForge igre "ugrizom sam ti uzeo 200 litara krvi, uclani se i prebij me" ili ukrao sam ti zlata. Registrujete se preko tog linka i vam bude mentor, nista posebno, dobijam sacicu poena kada vi dostignete neke vise levele, kao nagradu sto tako dobro igrate
.
Ako mislite da igra nevalja otvorite main site > www.estiah.com < i samo pregledajte klase koje sve imaju.
Za sva pitanja, savjete ili bilo sta posaljite mi poruku u Estiah (isti nick) ili ovdje na forumu.
Ovaj gore link nije kao kod svake GameForge igre "ugrizom sam ti uzeo 200 litara krvi, uclani se i prebij me" ili ukrao sam ti zlata. Registrujete se preko tog linka i vam bude mentor, nista posebno, dobijam sacicu poena kada vi dostignete neke vise levele, kao nagradu sto tako dobro igrate

.Ako mislite da igra nevalja otvorite main site > www.estiah.com < i samo pregledajte klase koje sve imaju.
Za sva pitanja, savjete ili bilo sta posaljite mi poruku u Estiah (isti nick) ili ovdje na forumu.
I