Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

ADMIN PLUGINI

148 pregleda · 4 odgovora · otvorena 22.12.2008. u 09:30

e ovako moze li mi ko reci sta mi jos treba od plugina za admin...( osim freelok admin kolor char green ) Jer mi treba za moj kb server..Et ko pomogne aplauz od admina ak moze...

Trazio na opciji trazi al nista sto mi odgovara...www.amxmodx.org trazio naso neke al ni to nije to....
fpsbanana i tak trazio sam skjoro al nista....
No spam
http://www.amxmodx.org/compiler.php?mod=2&cat=0&plugin=&author=&go=search

Tu vidis sta ti treba npr. StatsMe, MetaMod i to tako tu potrazis!
a jebiga sema nemoj ni ti od servera sad napravit radosti i igraliste .......meni je xtra sad kakav jest (doduse neznam sta si mjenjao al nako npr prije 15 ak dana bilo je ql)
po meni na serveru vise nista ne treba dodavati :P
Evo da se i ja javim danas na ovu temu.Što se tiće pluginsa vezanih za amina evo ih nekoliko pa ti izaberi koji ti se sviđaju ;)

1) Prvi plugins ti je onako solidan,zove se admin mark to su ti one kapice što admini imaju na glavi.Njih možeš skinuti sa ovog linka : Download

2)Drugi plugins vezan za admina je admin online.To ti stoji u gornjem lijevom uglu monitora i zu ti piše koji su online admini na serveru.Taj pluhins možeš skinuti sa ovog linka : Download

3)Treči plugins onako pravo dobar ti je admin spec esp.Taj plugins ti služi da bi administratori mogli pratiti sumljive igraće na serveru (ćitere).Njega možeš skinuti sa ovog linka : Download

4)Četvrti plugins je admin color chat.To je plugins koji omogučuje adminima da pišu različitim bojama (crvena,plava,zelena itd).Njega možeš skinuti sa ovog linka : Download
Evo i slika da vidiš kako to izgleda ;)

Ako koji bude trebao samo postaj ;) aplauz $$

Post dobio aplauz od bunny

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.