Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Poništeno pitanje 50 bodova

Enkarta

197 pregleda · 9 odgovora · otvorena 22.12.2008. u 00:22

Ljudi downloadovao sam enkratu 3gb, je****g downloada, i instaliram sve normalno kad ocu da pokrenem, pokrene se program i samo sto udje, izbaci me iste sekunde, pa dali postoji neki crack ili nesto?
Ako ima postajte ovdje, trazite, spamri ce biti nogirani.
Znaci program se zove
Microsoft Student with Encarta Premium 2009

Kakav ti je racunar ?
Mozda je zahtjevna puno ?
Objasni svoj problem sa malo vise rijeci da vidimo do chega je tachno i kako i jel ima nesto da napise neki eror i blo sta =?
xE0N je napisao/la:
Kakav ti je racunar ?
Mozda je zahtjevna puno ?
Objasni svoj problem sa malo vise rijeci da vidimo do chega je tachno i kako i jel ima nesto da napise neki eror i blo sta =?
ma ev bas sam sad gledao ono req. mislim da mi je do frameworka, al neznam kako da provjerim koji je kod mene, ev skidam sad 2.0 mislim da je do toga...
erora nema, znaci otvori mi se samo pocenta slika programa, ono gdje je search i samo me izbaci...
coDe je napisao/la:
ma ev bas sam sad gledao ono req. mislim da mi je do frameworka, al neznam kako da provjerim koji je kod mene, ev skidam sad 2.0 mislim da je do toga...
erora nema, znaci otvori mi se samo pocenta slika programa, ono gdje je search i samo me izbaci...
Moze biti takvi programi to zahtjevaju
I vidi rezolucijo odo spavat laku noc svima
Skini NetFramework 3.5 i probaj onda ?
a zasto jednostavno ne kupis DVD :)
Mozda prejaka igrica pa ti kompjuter nee moze podnijeti :)

Idi vidi koliko sadrzi igrica , pa vidi svoje konfiguracije :)

btw: i meni se to dogadjalo , ali meni je to bili jer nisam imao rama :) pa ga nadogradio :D
dej0geT je napisao/la:
Mozda prejaka igrica pa ti kompjuter nee moze podnijeti :)

Idi vidi koliko sadrzi igrica , pa vidi svoje konfiguracije :)

btw: i meni se to dogadjalo , ali meni je to bili jer nisam imao rama :) pa ga nadogradio :d
encarta je enciklopedija a ne igrica

skini novi framework i onda bi trebalo da radim, tako je meni bilo na staroj encarti 2006
BennyBlanco je napisao/la:
encarta je enciklopedija a ne igrica

skini novi framework i onda bi trebalo da radim, tako je meni bilo na staroj encarti 2006
A jbg , greska moja :)

Tnx
skino i framew, al neradi..

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.