evo vako izvinjavam se sto je GTA jeste da ima dosta tema o njemu ali zanima me je li ko dosao do slova F u GTA IV ima misija kada na motoru ganjas onog lika momak od one neke cure i sada dok ga ganjas na nekom mjestu dodje njegova mafija i onda se sastanu i pucaju me ako je neko presao nek mi kaze ako mu nije problem jer je ja ne mogu prijeci. Unaprijed zahvalan.
Diskusija
U kanti
GTA IV Misija
180 pregleda · 16 odgovora · otvorena 21.12.2008. u 20:35
kako vas nije sramota ovo pitat nemoze da prede misiju 
"googlaj"

"googlaj"
hajde nemoj bezveze spamat ako ne znas suti i ne spamaj ko zna nek se javi i nek napise !!!
pa samo prati tog lika na motoru, i dodje bagra njegova, pobijes ih sve i eto.. onda niko zove onog na telefon i eto, mission complete. btw ja doso do 25 % , dobio igru juce xD
edit : najlakse ti je pobit ih sa uzi-jem dok si na motoru, samo drzis desni click da ciljas, i lijevi da pucas , nista lakse
edit : najlakse ti je pobit ih sa uzi-jem dok si na motoru, samo drzis desni click da ciljas, i lijevi da pucas , nista lakse
hvala pokusat cu tako samo da nabavim oruzje posto nemam sifri za oruzje i usput ako ko ima sifri za GTA IV nek napise
Alija je napisao/la:
hvala pokusat cu tako samo da nabavim oruzje posto nemam sifri za oruzje i usput ako ko ima sifri za GTA IV nek napise

edit : nekontam ljude koji prekucavaju igru sa cheatovima.. po meni je to sranje, mislim, kupis igru da bi u njoj cheatao? pa kakav je tu smisao igrivosti.
moras ih pratiti do one neke sume, tamo ce ti sici s motora, sidi i ti, stisni q, sakrij se iza drveta i ubij ih jednog po jednog. lagano je. samo ih prati do sume i poubijaj ih
da, dimitri treba dati uzi, ali i nije ti tolko skupo oruzje, imas taj weapon shop, kao sto je vertazzar reko, odi tamo i kupi
nemoj sifre koristiti, glupo je onda..vert dokle si doso XD
da, dimitri treba dati uzi, ali i nije ti tolko skupo oruzje, imas taj weapon shop, kao sto je vertazzar reko, odi tamo i kupi
Alija je napisao/la:
hvala vam pokusat cu sto ste mi rekli
SySteM_eRrOr je napisao/la:
moras ih pratiti do one neke sume, tamo ce ti sici s motora, sidi i ti, stisni q, sakrij se iza drveta i ubij ih jednog po jednog. lagano je. samo ih prati do sume i poubijaj ih
i onako igra je lagana.. another game thats eaz.uglavnom moje misljenje o gta4 je.. PREJAKA IGRA! da fkt xD , svakome ko ima NORMALNU masinu , preporucujem da je proba. fizika igre je predobro uradjena.. graphic engine.. zvukovi .. sve .. nije cudo sto im je trebalo 4 godine da je naprave. rockstar games je sa ovim zadnjim djelom ucinio igru jako igrivom i zanimljivom.. pitam se kako ce napredovati sa multiplayer.
Vertazzar je napisao/la:
mah nisam puno presao, 25 %. neigram ja to puno
i onako igra je lagana.. another game thats eaz.
uglavnom moje misljenje o gta4 je.. PREJAKA IGRA! da fkt xD , svakome ko ima NORMALNU masinu , preporucujem da je proba. fizika igre je predobro uradjena.. graphic engine.. zvukovi .. sve .. nije cudo sto im je trebalo 4 godine da je naprave. rockstar games je sa ovim zadnjim djelom ucinio igru jako igrivom i zanimljivom.. pitam se kako ce napredovati sa multiplayer.
i onako igra je lagana.. another game thats eaz.uglavnom moje misljenje o gta4 je.. PREJAKA IGRA! da fkt xD , svakome ko ima NORMALNU masinu , preporucujem da je proba. fizika igre je predobro uradjena.. graphic engine.. zvukovi .. sve .. nije cudo sto im je trebalo 4 godine da je naprave. rockstar games je sa ovim zadnjim djelom ucinio igru jako igrivom i zanimljivom.. pitam se kako ce napredovati sa multiplayer.
Prvo ukrades motor , onda moras pratit lika jednog i onda ce skrenut u jednu ulicu i tu ce se sastati sa mafijom , i pratis ih i stat ce na jednom mjestu i svi ce te pucat , moras ih pobiti . Danas sam presao tu misiju 
Valjda ces skontati , kako preci ^^

Valjda ces skontati , kako preci ^^
Alija je napisao/la:
Dial "3625550100" on the cell phone. If you enter this code while in a vehicle, it will also repair it. Note: This phone number translates to "DOC-555-0100". This code prevents the "Cleaned The Mean Streets", "Finish Him", "One Man Army", and "Walk Free" achievements from being earned.
Full health, armor, and ammunition
Dial "4825550100" on the cell phone. If you enter this code while in a vehicle, it will also repair it. Note: This phone number translates to "GTA-555-0100". This code prevents the "Cleaned The Mean Streets" achievement from being earned.
Weapons tier 1
Dial "4865550100" on the cell phone. This will unlock the baseball bat, handgun, shotgun, MP5, M4, sniper rifle, RPG, and grenades. Note: This phone number translates to "GUN-555-0150". This code prevents the "Cleaned The Mean Streets" achievement from being earned.
Weapons tier 2
Dial "4865550150" on the cell phone. This will unlock the knife, Molotov cocktails, handgun, shotgun, Uzi, AK47, sniper rifle, and RPG. Note: This phone number translates to "GUN-555-0100". This code prevents the "Cleaned The Mean Streets" achievement from being earned.
Remove Niko's wanted level
Dial "2675550100" on the cell phone. Note: This phone number translates to "COP-555-0100". This code prevents the "One Man Army" and "Walk Free" achievements from being earned.
Add one star to Niko's wanted level
Dial "2675550150" on the cell phone. Note: This phone number translates to "COP-555-0150".
Spawn Annihilator police helicopter
Dial "3595550100" on the cell phone. The Annihilator is armed with rockets. Note: This phone number translates to "FLY-555-0100". This code prevents the "One Man Army" and "Walk Free" achievements from being earned.
Spawn Cognoscenti
Dial "2275550142" on the cell phone. Note: This phone number translates to "CAR-555-0142".
Spawn Comet
Dial "2275550175" on the cell phone. Note: This phone number translates to "CAR-555-0175".
Spawn FBI Buffalo
Dial "2275550100" on the cell phone. Note: This phone number translates to "CAR-555-0100".
Spawn Jetmax
Dial "9385550100" on the cell phone. Note: This phone number translates to "WET-555-0100".
Spawn NRG-900
Dial "6255550100" on the cell phone. Note: This phone number translates to "MBK-555-0100".
Spawn Sanchez
Dial "6255550150" on the cell phone. Note: This phone number translates to "MBK-555-0150".
Spawn SuperGT
Dial "2275550168" on the cell phone. Note: This phone number translates to "CAR-555-0168".
Spawn Turismo
Dial "2275550147" on the cell phone. Note: This phone number translates to "CAR-555-0147".
Change weather and brightness
Dial "4685550100" on the cell phone. Note: This phone number translates to "HOT-555-0100".
mrsko mi prevodit
Oj botine, retardirani debili ne znaju engleski jezik zato i ne mogu preci, fuj...
Savjet, dok ga ganjas pucaj u njega... mozes ga ubit 66 puta prije nego sto dodje do mafije...
Savjet, dok ga ganjas pucaj u njega... mozes ga ubit 66 puta prije nego sto dodje do mafije...
ovako prvo ga pratis ... onda ukucaj ovu sifru na mob 4825550100
kucaj sifru za oruzija 4865550100
kad dodje tamo moras ih sve pobit ... to je to
kucaj sifru za oruzija 4865550100
kad dodje tamo moras ih sve pobit ... to je to
moze se preci... jest malo teza misija al se moze preci...ja preso 70% igre i padne sys... a da ponovo prelazim..
jbt sada kada ste mi objasnili, nece da udje u igru prije sam preko Rockstar social cluba isao na skip login i play sada nece nikako ni da udje u social club.
USPUT AKO NEKO MOZE POMOCI KAKO DA UDJEM U IGRICI NEK NAPISE BIO BIH MU ZAHVALAN.
USPUT AKO NEKO MOZE POMOCI KAKO DA UDJEM U IGRICI NEK NAPISE BIO BIH MU ZAHVALAN.
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.