Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Beck's Gaming CS 1.6 server

127 pregleda · 17 odgovora · otvorena 20.12.2008. u 19:21

Beck's Gaming CS 1.6 Public - 212.200.163.180:27002
evo novi server, konkursi za admina, sever je non steam, uskoro i stranica !
pa et sa mislite ?
Pa et' ja mislim da je zabranjeno reklamiranje NS servera.

@topic, ajmo sada svi recite da je zabranjeno reklamiranje.
worm_sa je napisao/la:
Zabranjeno reklamiranje Non steama !!!
uskoro prelazimo na steam, samo da vidimo kako vam se svidja pocetak ... i mislim da nema smisla da mi govorite pravila.
admini ce me upozoriti sa posljedicama, a i nadam se da sam motiv postavljanja tema objasnio
A STARI DOBRI DAESTHANAS REKAO I ZABRANJENO ODGOVARATI NA TEME KOJE NISU U SKLADU SA PRAVILIMA!!!!!

SVI BAN!!
Agich je napisao/la:
uskoro prelazimo na steam, samo da vidimo kako vam se svidja pocetak ... i mislim da nema smisla da mi govorite pravila.
admini ce me upozoriti sa posljedicama, a i nadam se da sam motiv postavljanja tema objasnio
Nece te upozoriti nego ce te banovati. Pa nismo djeca :D
eee ljudi zar nije dosta da jedan kaze zabranjeno reklamiranje NonSteam servera a da ostali clanovi to procita ju i cekaju dok adnmin ne dodje i lock & delete temu....
nadam se da vas nisam uvrijedio zbog postavlja teme , izvinjavam se da je mogu izbrisati do bi ucinio ali jbg :(
ENTEL je napisao/la:
Pa et' ja mislim da je zabranjeno reklamiranje NS servera.

@topic, ajmo sada svi recite da je zabranjeno reklamiranje.
Prebroj koliko je sad njih napisalo da je zabranjeno reklamiranje...:@
Gargamell je napisao/la:
Zabranjeno je reklamiranje non steam servera ...
Odkud ti znas da je zabranjeno reklamiranje , a malo prije si temu postavio da si novi :|
arnautovicemil je napisao/la:
Odkud ti znas da je zabranjeno reklamiranje , a malo prije si temu postavio da si novi :|
Procitao sam pravila :@
Zabranjeno reklamiranje non-steam servera na gamers.ba,

btw. a ionako ne valja server nista ako hocete praviti ozbiljan server predjite na steam ! ovo se odnosi na sviju
Zar NIJE DOVOLJNO da JEDAN napiše "Zabranjeno Reklamiranje Nonsteam servera" a vas 20 pise
Dobar ping

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.