Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Dajem wow crack acc za chipove

82 pregleda · 3 odgovora · otvorena 20.12.2008. u 11:10

Kao sto naslov kaze, dajem wowcrack acc, lik 70lvl orc shaman, full epic, udara po 10k .. Ima svega na njemu od golda pa do itema razanih .. Za ovo trazim chipove na facebook HOLDEM POKER ...

Admini izvinjavam se neradi kupoprodaja pa sam ovdje ..:P
Kupoprodaja radi savrseno dobro.De nemoj se pravit glup i ne pokusavaj mene ili druge clanove portala praviti glupim.Samo bih te to zamolio.Nego ti si vidio par tema ne radi mi kupoprodaja pa covjek otvori temu,pa si rekao sam sebi:"Kad mogu oni zasto ne bih mogao i ja".I sam znash da se slabo prati kupoprodaja pa si zato otvorio temu..Pametniji si nego sto izgledash,ali nisi fenomen ^^
ved00 je napisao/la:
Kupoprodaja radi savrseno dobro.De nemoj se pravit glup i ne pokusavaj mene ili druge clanove portala praviti glupim.Samo bih te to zamolio.Nego ti si vidio par tema ne radi mi kupoprodaja pa covjek otvori temu,pa si rekao sam sebi:"Kad mogu oni zasto ne bih mogao i ja".I sam znash da se slabo prati kupoprodaja pa si zato otvorio temu..Pametniji si nego sto izgledash,ali nisi fenomen ^^
Meni bogme nece ..:|
ved00 je napisao/la:
nece ni meni

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.