Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Logosoft :(

104 pregleda · 10 odgovora · otvorena 18.12.2008. u 18:52

E pozz ljudi

Ovo stvarno nema smisla , upalim comp , ima konekcije (bezicni net)i hocu da se konektujem kliknem connect , connectuje se 5 minuta , rado bi ja otiso na njihov forum al su ga ukinuli , i kad god placam net reko imam problem sa konekcijom slaba je pravo kaze to ti je do nevremena , vremenom ce se promjenit pa et ako neko zna. Ping u cs 150 / 200 nema sanse za igrat ... pa et ako neko zna sta se desava u Logosoftu da kaze bio bih zahvalan ...
Ovako:

1.) Nista ti se ne desava
2.) Takva konekcija je jako slaba ( Cim padne kisa ona ode u Ku*ac )

eto pomogao sam ti moj stari ima to na laptopu Ku*cu nevalja

bolje mijenjaj to...
uzmi drugog provajdera ..

bihnet adsl 3gb i rahat si

kakav logosoft ba ..
old_leon je napisao/la:
Ovako:

1.) Nista ti se ne desava
2.) Takva konekcija je jako slaba ( Cim padne kisa ona ode u Ku*ac )

eto pomogao sam ti moj stari ima to na laptopu Ku*cu nevalja

bolje mijenjaj to...
ma promjenit cu nego neznam za adsl se ceka nekoliko mjeseci ... pa ako sad kazem da hocu da odjavim oni dodju taj dan ili sutra ... sta cu ja radit 3 mjeseca -.- od prilike :@
BUYAKA je napisao/la:
ma promjenit cu nego neznam za adsl se ceka nekoliko mjeseci ... pa ako sad kazem da hocu da odjavim oni dodju taj dan ili sutra ... sta cu ja radit 3 mjeseca -.- od prilike :@
pjevat borbene ?

Post dobio šamar od vLexinho

nazovi HS i o roku od 5 dana doci ce ti ako ih zoves 2 puta dnevno.Znam da ce doci u roku od 7 dana , tako su meni prije 3godine , sad neznam dal je isto ;)
Sve ti je to brate do mjesta gdje stanujes i preko kojee kablovske televizije imas intenetn. Ja npr ev sa Logosoftom nemam ama bas nikakvih problema a imam ga preko kablovske hs-hkb paket mi je onaj 2054 kbs i konekcija mi je uvijk konstantna i ne mjenja se tako i vecini mojih jarana ovdje sa ch wille 2 :D
Wireless konekcije i treba da budu tako slabe To nije nikakav problem. Uzmi drugi paket.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.