Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Zaključana U kanti Riješeno 50 bodova

BT-03i on PC ?

106 pregleda · 3 odgovora · otvorena 18.12.2008. u 16:12

http://www.genius-europe.com/en/produktdetail.php?ID2=37&ID=30&ID3=477

da li neko ima iskustva sa ovim slusalicama, da li je moguce da ih koristim na racunaru ?, potrebne su mi iskljucivo wireless slusalice za racunar, pa eto ako ima neko iskustva sa ovim ili nekim wireless/bluetooth slusalicama nek napise nesto ukratko....
(btw nisam nista konkretno na internetu naso o ovim slusalicama)

hvala unaprijed :)
Rješenje
Zasto ih nebi mogao koristiti ??
Uz njih ti dode Bluetooth ! ( ali fixni )
Bluetooth slusalice ti rade na sljedecem principu :
imas 1 prijemnik u slusalicama koji prima signal od 2 prijemnika koji se nalazi npr. ( u ovome slucaju ide usb cabel i na kraju je bluetooth prijemnik )
-------------------------------
Ja imam motoroline slusalice ( za mobitel dodushe )
Prava stvar bogami .. Samo mana sto ih moras stalno punit ii zna se desit da ti zvuk prekine na pola sekunde ( ali rijetko npr u 5 minuta jednom )
Poz
BIlo koje slusalice se mogu prikljuciti na racunar.
Ja nisam imao BT slusalice ali sam imao wirelles tj imam ih i dan danas, ukljucis preko audio kabla kao tuner u racunar upalis sluse izaberes mod i rade bez problema.
Znaci sto se toga tice nema frke a gdje ces naci ove slusalice to fkt ne znam, probaj po ovim radnjama za audio opremu.
Btw
Zvuk wirelles slusalica ti je katastrofalan u odnosu na one koje su prikljucene kablom.
kvalitet je manje vise bitan, necu ih koristit za gaming i recimo slusanje muzike, vec eto film da pogledam i tako... evo dok sam cito ovo narucio sam ih...
hvala vam :)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.