Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Konekcija !! need help

74 pregleda · 10 odgovora · otvorena 18.12.2008. u 13:46

Kad udem u cs i kad hocu da izaberem server na kojem hocu igrati i nemam mi nista pise da su svi serveri ugaseni patch v21 konekcija adsl 9 GB ..Aj sto ne mogu na servere neg ne mogu ni google otvoriti zna li ko u cemu bi mogo biti prob...???

Nemojte pisati reinstall cs i te fazone....
Ty unaprijed..
Problem bi mogo biti do :

Konekcije
Counter-Strike-a
Mozda je los signal.

Probaj restart konekciju ako nemoze to onda resinstal cs dzaba to je rijesenje eto. :D
Nazovi ISP i ispricaj im problem , do konekcije (interneta) ti je problem.
ADSL je .. nije losh signal nego je do telekoma ja mislim i meni je isto nemogu na ogame. nemogu na google nemogu jos na dosta stranica ...
woodie je napisao/la:
Problem bi mogo biti do :

Konekcije
Counter-Strike-a
Mozda je los signal.

Probaj restart konekciju ako nemoze to onda resinstal cs dzaba to je rijesenje eto. :d
jarane reinstal sma cs i restart sam con i komp sve zivo al nece a adsl mi je...Ne znam sta je ovo sam na bihnetov mogu uci ovo ostalo sve pjano ping 0 notresponding
Od jucer BHTelecom ima nekih problema ocigledno. Sada u firmi nisam mogao Google otvoriti pa smo morali na Zonu.
100kaa je napisao/la:
ADSL je .. nije losh signal nego je do telekoma ja mislim i meni je isto nemogu na ogame. nemogu na google nemogu jos na dosta stranica ...
ee brate, jesi li zvao ka jesi sta kazu...Jer net mi treba a nisat ne mogu jbt...
AJdE je napisao/la:
ee brate, jesi li zvao ka jesi sta kazu...Jer net mi treba a nisat ne mogu jbt...
nisam zvao al evo sad bar mogu google otvoriti i malo je bolje ...
ogame jos nista ... otvori pocetnu al nemogu se logovati ...
ma mislim da ce biti ok ubrzo =)
sorry for OT ali na indexu citam ovo sa strane teme i vidim "konekcija need hel..." a ja citam "LFG Konekcija need heal" i odma da se javim haha
omg odo spavati poludio sam od heal-a
Svima je isti problem.. do BH telecoma je .. imas obavjestenje na njihovom portalu ..

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.