Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana U kanti

WoW orginal problem

87 pregleda · 4 odgovora · otvorena 18.12.2008. u 02:16

pozz , evo uzeo i ja taj woltk ima jedno 3 dana preko kartice nista hackano sve legalno sjelo i evo danas nakon 3 dana igre ja napravi recconect kad nemogu uci na lika

i gledam sta je reko odo napraviti druggoga i kad ono nemam "DK" nove klase sto dodje sa woltk ... odem ja na site kad tamo you acc status WoW + BC :S ono dole mogu kupiti woltk

Pa me samo zanima jeli se ikome to desilo i jesu li mu vratili exspanziju :S

pls ne spamaj te
Ja sam kupio za igraonicu prije par dana acc wotlk , posle 3 dana acc banovan , znaci koristio svoju kreditnu karticu , greska je do njih , pare su ti vracene na karticu.Kontaktiraj bliizard support i objasni im sve , mada si morao na mail da dobijes razlog zbog kojeg ti je lik zakljucan i acc vracen na stari status wow+bc.

Meni je sada sve ok , poslao im bio mail nazvao ih telefonom da ubrzam postupak i za 2 dana sve sredili...
BloodSeeker je napisao/la:
Ja sam kupio za igraonicu prije par dana acc wotlk , posle 3 dana acc banovan , znaci koristio svoju kreditnu karticu , greska je do njih , pare su ti vracene na karticu.Kontaktiraj bliizard support i objasni im sve , mada si morao na mail da dobijes razlog zbog kojeg ti je lik zakljucan i acc vracen na stari status wow+bc.

Meni je sada sve ok , poslao im bio mail nazvao ih telefonom da ubrzam postupak i za 2 dana sve sredili...
heh ja evo sad napravio trial 10 dana i igram na mage ... :S meni nije nikakav mail odsho a citam po forumima to se desava najvise "americkoj raji"

@ evo tek mi sad odgovorili na ticket nakon cekanja 4-5 h :S i kazu da ce pare ponovo leci za 15 dana (kao sto si ti reko) ili ako ih nazovemo moze se proces ubrzati :) uglavnom hvla i admini lock = delete
BloodSeeker je napisao/la:

heh ja evo sad napravio trial 10 dana i igram na mage ... :S meni nije nikakav mail odsho a citam po forumima to se desava najvise "americkoj raji"
Kume znam sve :)

Kad sam placaho na US'u hakanim =D.
Sledeci put kupis prepaid i rahat si.^^

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.