Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Gamers.ba | Ideja [2] |

223 pregleda · 20 odgovora · otvorena 17.12.2008. u 21:27

- Ovako posto vidim da | Gamers.ba | odlicno napreduje iz dana u dan i zadovoljava Korisnike Gamers.ba Portala gdje ste si sigurno primjetili gdje se to posebno moramo zahvaliti Gamers.ba Administratorima : FataL . bU . riddle . bak1r itd itd.

-Znaci ovako mislio sam da za Gamers.ba kupimo Pub Server za igru koju se mi odlucimo " CS " COD " itd itd znaci to ce ici po nasim odlukama i Adminovim odlukama , a jos uz Server da ubacimo Ventrilo ili Team speak gdje cemo isto odluciti koliko korisnika koristi Ventrilo ili Team speak.

Mislim sa tim serverima Gamers.ba bi bio jos bolji i onako je Best jer za ovakav portal admini su odvojili vrijeme da urade i nama zadovolje evo opet ponavljam isto sto sam napisao gore i mislim da bi trebali to uraditi ko je za neka ostavi :

e-mail / MSN / Yahoo / G-mail /

Da se dog oko ovo za server jer bi bio red da i mi sta uradimo za Gamers.ba ko je za neka ostavi msn da se dog svi zajedno a mozemo i preko Gamers.ba

I molim veliki APLAUZ za " Admine " i "Moderatore" jest da nemozemo aplauz ovdje stavljati al barem Animaciju stavi te koja je za nase Adminstartore i Moderatore

<3 Gamers.ba :D:D:D:D:D
Dajte ljudi , malo lakse s tim idejama .. Dvije ideje u 5 min .. :)
Stvarno napredujemo ..

Al aplauz adminima i moderatorima .. ;) 9-)
Vec postoji Gamers.ba CW server hosted by logosoft , preko dana se nekad igralo publica a u vecernjim terminima CW ali nista se vise ne igra.Server je STEAM valjda je to razlog.
HMM Dobra ideja :)

Nego eo moja ideja

Da stavite opciju u SHOP da mozemo "kupit" [email uklonjen] e-mail..
kad god ti postas ja reko evo fatala sa necim revolucionarnim zbog tog avatara, ali kad vidim da nije on shvatim da je to jos jedna u nizu ideja koje nece biti ostvarene.
Vec postoje 2 gamers.ba clanwar servera, i ne ide im bas nesto -.- tema bezzze
krystal je napisao/la:
Vec postoji Gamers.ba CW server hosted by logosoft , preko dana se nekad igralo publica a u vecernjim terminima CW ali nista se vise ne igra.Server je STEAM valjda je to razlog.
Aplauz !
BillGatesSon je napisao/la:
kad god ti postas ja reko evo fatala sa necim revolucionarnim zbog tog avatara, ali kad vidim da nije on shvatim da je to jos jedna u nizu ideja koje nece biti ostvarene.
Ma cini ti se moze se to sve ostvariti :)
Dobra ideja .. podržavam!

Samo me zanima dali postoji mogucnost da se naprave e-mail adrese tipa [email uklonjen] ?
Svi vi dajete lijepe ideje ali treba to ostvariti lako je predloziti!

Ovo je isto ljepa ideja ali ne znam hoce li biti ostvarena posto kao sto i sam vec znas da ima steam server gamers.ba!
krystal je napisao/la:
da server ima,nazalost trebao bi se zvat
kemo private 4 friends CW...
server visi prazan, a kad sam pito kemu admina lik nista ne odgovara, pa bar ti je***i server iskoristio za nesto, bar bi se na njemu igralo... :/

to je tako, i zalosno je to, prije cu dobit admina na kgb na kojem nisam 2 puta zaigro, nego na g.ba na kojem sam 5 godina..
evo sad ce odmah nemaju pametnijega

jos uvjek se radi na situ i nije nikome do toga da sad neki srv bar mislim a ima cw kao sto je i receno a sa pub ak bi se radio nek se radi STEAM!
malo previse brzate sa svojim idejama...do uspjeha se ide malim koracima i tako da vrha nista ne moze na silu i na brzaka. budite sretni sa ovime sto sada imamo
najveca i najbolja idelja da se prekodana fino stavi na gamers.ba serveru pw g.ba ili da ga nema ugl da je poznat raji da se moze doci nekad fino i igrati vala moze se skupit raje da igramo bar 6 vs 6 likes pub[I]
gamers.ba NONsteam server.. odlicna ideja..
skontamo neki redirect, i malo ga proguramo na ranku ;)

[email uklonjen]
add ako treba nesto..

zasto nonsteam??
mali je broj igraca koji imaju STEAM.. bar gledano u globalu..

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.