Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

FARCRY2 PROBLEM

101 pregled · 8 odgovora · otvorena 17.12.2008. u 19:50

DANAS SAM KUPIO FARCRY2 I NIKAKO DA ZAVRSIM ONU MISIJU KADA TREBAM SVESTENIKU DA ODNESEM AUDIO KASETU POKUSAO SAM SVE DA IH POBIJEM,KORISTIO SAM BAZUKU,PENJAO SE NA KROVOVE
MOZE LI MI NEKO KO ZNA RECI KAKO DA ZAVRSIM TU MISIJU
www.gamestrainer.net

edit:

http://download.gamestrainer.net/496321
Nemoraš sve pobit. Uzmi kasetu i bježi nazad kod svecenika.

Pazi na onu malariju. Moraš redovno uzimat ljekove. Mene je u pola igre sjebalo. I sad nemam volje ponovo krenut igrat.
Kad smo vec kod misije, ja sam zapeo na misiji gdje trebas doci u Mike's Bar, ali prije toga kupiti pistolj/pusku iz radnje, i uzeti metke za isto. Kupim i pusku i pistolj, updatuje mi na to da moram otici u zgradu pored, odem u zgradu pored, uzmem metke, benzin, i neki kao toolbox, ali mi ne updatuje quest. Probao sam sve okolo u onu drugu kucu, nista, pucao bazukom okolo, nista, bacao molotov's, samo se sve zapali okolo, odem krug sa dzipom, nista se ne desava. Mozda neko zna sta trebam uraditi?
btw. da napomenem da ne mogu uci u taj mike bar dok ne kupim pusku i uzmem metke, takodjer nema nikojih ljudi okolo.
zoomzomm je napisao/la:
Kad smo vec kod misije, ja sam zapeo na misiji gdje trebas doci u Mike's Bar, ali prije toga kupiti pistolj/pusku iz radnje, i uzeti metke za isto. Kupim i pusku i pistolj, updatuje mi na to da moram otici u zgradu pored, odem u zgradu pored, uzmem metke, benzin, i neki kao toolbox, ali mi ne updatuje quest. Probao sam sve okolo u onu drugu kucu, nista, pucao bazukom okolo, nista, bacao molotov's, samo se sve zapali okolo, odem krug sa dzipom, nista se ne desava. Mozda neko zna sta trebam uraditi?
btw. da napomenem da ne mogu uci u taj mike bar dok ne kupim pusku i uzmem metke, takodjer nema nikojih ljudi okolo.
ti otidji do susjedne zgrade i ima na zidu zakacena puska sto si kupio, a ovom drugom kad trebas kasete odnijet nemoj pucat po gradu.U gradu vlada mirno stanje samo normalno uđes i das mu kasteu.Znaci ti nemoj pucat nece ni oni tebe.Hvala mozel aplauz :D
sultanamer je napisao/la:
ti otidji do susjedne zgrade i ima na zidu zakacena puska sto si kupio, a ovom drugom kad trebas kasete odnijet nemoj pucat po gradu.U gradu vlada mirno stanje samo normalno uđes i das mu kasteu.Znaci ti nemoj pucat nece ni oni tebe.Hvala mozel aplauz
evo uradio sam to, al mi se ugasi game, ma je**t ga
Dodjes u neko selo, da??? Samo ih nemoj pucat nece ni oni tebe vjeruj mi preso sam to , znaci ne pucaj ih samo prodji do crkve udji i daj mu kasetu !!!!! Inache skines trainer posto je dosadno prekucavat i to je to.:D
iGod je napisao/la:
www.gamestrainer.net ;)

edit:

http://download.gamestrainer.net/496321
za sta je to
pojavi mi se nesto malo crnosivo
i mnogo svira i to ruzno svira
alen_ko je napisao/la:
za sta je to
pojavi mi se nesto malo crnosivo
i mnogo svira i to ruzno svira
cheat ? 8-):|

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.