Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

liga oko januara i prijedlog

150 pregleda · 13 odgovora · otvorena 17.12.2008. u 19:05

Odlucio sam sa jaranom da napravimo ligu u januaru negdje "STEAM LIGA NARAVNO" ali trebam par savjeta.
1.)Koliko bi bilo najbolje ekipa da igra
2.)za prva 3 mjesta bi bilo nagrada a bil bilo dobra da jedna nagrada bude u kreditu za mob oko 40 ili 50 km kredita pa to ko dobije...btw.Vise o ligi cu napisati prije lige jedno sedam dana...
Pozz ! :)
1. zavisi koliki ti bude odaziv
2. sto vise to bolje8-)
3. DOBRA ORGANIZACIJA I DOSTA TRUDA

GL
Stavi 16 ili 32 ekipe, ali ja vise volim 16, lakse organizovati sve ;)
1.16 ekipa ali zavisi mozes i challenge
2.?
3.Nadam se da ces dobro organizirati i srediti te nagrade
40 km kredita na kojem bi mjestu ta trebala biti nagrada 1,2, ili 3 :D
Posto ti je ovo prva liga koju radis....i jo ni sam neznas kako ces organizirati...napravi za prvi puta sa manje ekipa da vidis kako ce proci...ako ti liga uspije iduci put cec vec biti iskusniji i lakse ce ici....jedan veliki + ti je sto radis steam ligu pa bi trebalo biti i manje problema...gl
Steam liga ok! Za prvi put uzmi 10 ekipa da ti bude lakse! Ali te nagrade su sacuvaj boze!

Kad cujem da neko nudi kao nagradu kredit za MOB najezim se promjeni to botovski je!
neguraj nos u sve, okani se coravog posla...
ajde ba sta ste se nafurali na te lige svaki dan 22 teman o ligama :/ kupite steam svi pa onda nesta organizujte :S i da ima toliko raje da mozes kvalitetnu ligu sa dosta ekipa imali bi valjda jedan domaci server koji nije 24 h 0/24
napravis neku malu ligu ili ti kao neki mali turnir ..

max 16 ekipa .. posto dosad nisi organizovao ..
nagrade bolje da nemas nego da nudis kredit za mob . malo mi botovski zvuci ..

neka bude eto 4 fun liga ..

sto se tice organizacije .. trebace ti puno truda .. moja preporuka pre nego sto pocnes .. je da vidis malo kako su se organizovale ostale lige .. jace i slabije .. sta su oni radili .. da uhvatis neku "foru" ..

uglavnom .. dobro je sto ce liga biti steam .. jer ce se odazvati sigurno jace ekipe .. iskusne itd ..

et ako bude bila potrebna oko organizacije .. ili ako zafali neki server .. slobodno mi javi na PM ;) ..

i GL sa ligom :)
napravi ligu sa 16 klanova najlakse ti za pocetak
Najvaznije ti je da se prijave timovi koji ce 100 % doci :) Ali 90 % online liga propadne :(. A za nagrade se trebas potrudi ak imash 3 servera onda neka bude 32 tima moze i chanleng, 4 grupe po 4 tima prva 2 idu :)
ma stavi za pocetak 16 timova a za nagradu nije lose kredit ali mogao bi i nesta drugo
rexyx je napisao/la:
40 km kredita na kojem bi mjestu ta trebala biti nagrada 1,2, ili 3 :d
na drugom mjestu , prvo 50KM ;)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.