Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Zaključana U kanti Riješeno 15 bodova

CS demo

99 pregleda · 9 odgovora · otvorena 17.12.2008. u 16:49

kratko i jasno!
kako da gledam demo u cs, gdje da extractujem file
ja sada upiso playdemo spawn pise error: couldnt load
btw imam steam
kopiraj demo u valve/cstrike
nakon toga pokreni cs, spusti konzolu i upisi viewdemo (ime demoa)

Post dobio aplauz od bushidO.

Rješenje
Ubacis ga samo u C:/ Valve/ cstrike... Ako ti je steam sve isto samo C:/Steam/ steamapps/ tvoj nick/ counter-strike/ cstrike... I otvoris cs, konzolu i kucas "viewdemo spawn"
moras ga prvo ovdje extrakt
C:\Program Files\cstrike
i onda ukucas playdemo "ime
et...
da uradis extract onda ga spremis u cstrike i rename ga kad udjes u cs samo playdemo i kako si ga vec nazvao sta si stavio a ja to radim inace preko compLexity programa stari mozes ubrazavati vratiti i bas sve poze da vidis i naucis...GL uzivaj
Ides valve/cstrike (tu ga copy), udjes u CS spustis konzolu viewdemo "ime demoa"
kopiras ga u folder D:\Program Files\Valve\cstrike....npr zove se demo mtw.sk.dhw08final.demo i onda ujdes u cs i u konzolu ukucas
playdemo mtw.sk.dhw08final.demo
Snimis taj demo.... kucas u konzolu record ime ... kad zavrsis taj demo napises stopdemo i onda kad hoces da ga gledas kucaj playdemo ime ...
Nije ti ga loadovalo zato sto nemas dema uopste pod tim imenom u folderu, moras ukucat ime dema koji zelis gledati a ne spawn
Aramox je napisao/la:
Ubacis ga samo u C:/ Valve/ cstrike... Ako ti je steam sve isto samo C:/Steam/ steamapps/ tvoj nick/ counter-strike/ cstrike... I otvoris cs, konzolu i kucas "viewdemo spawn" ;D
hvala svima al on je najvise pomogo, ja sam napiso da imam steam te neam ono valve/ cstrike :) a on je jedini napiso kako uradit u steamu :)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.