Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

ismet bajramovic celo

0 pregleda · 1 odgovor

Nemogu da vjerujem da pojedini neznaju ko je on bio, a nije cudo kada 70% ovog sitea posjecuju djeca...Celo Bajramovic je prvi stao u odbranu nase zemlje u ratu dok su mnogi bili po inostranstvu on je bio u mogucnosti da ode ali nije, da bio je kriminalac u dusi nije bio los covjek moj ga otac licno poznavao, kad kaze neko neka je umro krao je narod svasta je radio ali kada vidis kakve politicare imamo on je bio sitna riba.Zao mi je :* Neka mu je vjecni rahmet...Kao sto mnogi govore sada ce mnogi da se bore da zauzmu to mjesto koje je on imao da bude kralj u podzemlju, dabogda gasi i oni ostali mangupi nikad neizasli iz zatvora.Vidzao sam ga nekoliko puta uzivo, zadnji put sam ga vidio u Neumu prije 2/3 godine sjecam se da se citav dan vozao s onim skuterom sto ide po vodi a sa njim kao uvijek njegovi ljudi ... Jedan je Ismet Celo Bajramovic i jedan je Ramiz Celo Delalic poslusajte ovo na youtubeu koje je lafcina bio Ramiz nije se nikoga bojao, a ne ko ovi siptari podplacuju ubice.Zao mi je sto smo izgubili ovakve dvije legende.
http://www.youtube.com/watch?v=mHtrIxnbPlw&feature=related

Rip za obojcu :(:*:(:*

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.